19:37

Supravietuitorul Luni 14 Noiembrie 2016 Online

Recompensa sau mai bine spus recompense este cuvantul care caracterizeaza editia 20 din Supravietuitorul, luni 14 noiembrie 2016 incepand cu orele 23:00 la protv.

Saptamana trecuta la Supravietuitorul au avut loc multiple rasturnari de situatie si conflicte dar si recompense pe masura. Insa ce evenimentul central a fost votul dat la Consiliul tribal, vot care au scos-o din joc pe Andreea - Dudu, asa ca aceasta a devenit cel de-al patrulea jurat de la Supravietuitorul in Filipine. Insula Exilatilor nu a fost privata de evenimente, Liviu fiind eliminat definitiv de Lucian la duel.
Pentru ultimul duel care va desemna cine va avea sansa de a reintra in joc ramanand Ina si Lucian. Asteptarea nu va fi lunga pentru cei doi ziua 37 aducandu-le si mesajul mult asteptat care ii anunta ca a venit timpul pentru confruntarea finala, confruntare care va avea loc maine.

O saptamana ii mai desparte pe cei 5 supravietuitori din tribul Araw de finala care va decide cine va fi unicul supravietuitor in Filipine. Insa surprizele se vor tine lant iar ultimele zile se anunta a fi mai pline de provocari decat au fost vreodata.
Andrei, Robert, Iulian, Adina si Otniela asteapta cu sufletul la gura urmatoarele miscari ale jocului iar Dragos Bucurenci nu se lasa mult asteptat. Acesta vine cu o noua surpriza, sau mai bine spus surprize.
Cei 5 membri ai tribului Araw vor avea de luptat pentru recompense. Insa surpriza cea mai mare va fi faptul ca in aceasta lupta vor avea companie. Si nu orice fel de companie, ci compania celor dragi. Revederea va fi emotionanta si plina de lacrimi insa va fi ca o gura de aer proaspat care ii va revigora pe cei 5 supravietuitori.
Care sunt probele pe care vor trebui sa le depaseasca cei 5 supravietuitori, cat de solicitante vor fi si care vor fi recompensele pentru care se vor lupta vom vedea de la orele 23:00 in editia 20 Supravietuitorul din 14.11.2016 la protv.

Discutiile pe tema cine sunt cei care vor urma sa fie eliminati la urmatoarele Consilii Tribale nu vor lipsi din episodul 20 si se pare ca sunt din ce in ce mai aprinse, acest lucru ducand la o tensionare maxima in tabara tribului Araw.
Andrei isi doreste o finala in care alaturi de el sa ajunga Otniela si Robert care dupa parerea sa sunt cei care merita cel mai mult acest lucru. Insa destinul si jocul pot fi imprevizibile si in jocul supravietuirii se poate intampla orice, oricand.

Ce strategii de finala se pregatesc in tribul Araw si ce recompense vor fi puse la bataie in editia 20 Supravietuitorul vom vedea luni seara la protv.
Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 20, luni 14 noiembrie 2016 de la orele 23:00 la protv.Supravietuitorul Luni 14 Noiembrie 2016

Тag: online, supravietuitorul 14 noiembrie 2016, vot, proba de recompensa, luni 14.11.2016, supravietuitorul in filipine, supravietuitorul episodul 20Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: