13:09

Supravietuitorul Luni 10 Octombrie 2016 Episodul 9 Online

Lupta pentru supravietuirea in Filipine devine din ce in ce mai tensionata odata cu trecerea zilelor in reality show-ul care a revolutionat televiziunea, Supravietuitorul.
Luni 10 octombrie 2016 de la orele 20:30 pe protv, episodul 9 din Supravietuitorul aduce in fata telespectatorilor o noua fila din aventura Supravietuitorul in Filipine, episod ale carui ingrediente sunt o proba de recompensa si un duel.

Alin are o surpriza cand isi da seama ca mai are o sansa la titlul de unic supravietuitor, insa odata ajuns pe Insula Exilatilor are de dat o batalie cu cei 3 ocupanti ai insulei, de fapt o batalie cu prejudecatile pe care cei trei le au formate cu privire la persoana sa. Se stie faptul ca Alin a bagat zanzanie in ambele triburi asa ca cei trei il doresc pe Alin plecat definitiv din competitie. Alin va incerca din rasputeri sa isi gaseasca macar un aliat in Lucian, Liviu si Ina.
Daca va reusi Alin sa castige increderea colegilor sai de exil va ramane de vazut in aceasta seara pe protv la Supravietuitorul episodul 9.

Proba de recompensa va fi una plina de savoare, iar cei din tribul Tubig si tribul Hangin vor simti ca trebuie sa lupte din toate puterile pentru a pune mana pe premiul care promite chiar daca doar pentru o scurta perioada de timp, ca le va mai linisti foamea.
Cuvantul care ii va impinge din spate pe cei 11 concurenti va fi: pizza. Aceasta este recompensa pentru care cele doua triburi se vor intrece intr-o serie de probe care le va testa rapiditatea, forta, talentul de a innota si inteligenta. Bineinteles ca toti din jur vor observa din nou apropierea dintre Raisa si Andrei.
Care trib va reusi in final sa se bucure de gustoasa recompensa dar si ce se va mai spune despre presupusa relatie dintre Andrei si Raisa vom vedea de la orele 20:30 in emisiunea Supravietuitorul din 10.10.2016 pe protv.

Dragos Bucurenci le va aduce o veste celor din exil: un nou duel. Asa ca Alin, Ina, Liviu si Lucian se vor pregati pentru o noua lupta de care atarna sansa de a merge mai departe in competitie.
Ce probe le-a pregatit Dragos Bucurenci celor 4 exilati, cum se vor descurca si cine va pleca la finalul duelului spunand la revedere si celei de-a doua sanse la marele titlu de supravietuitor si premiul de 100.000 euro, vezi de la orele 20:30 in emisiunea Supravietuitorul episodul 9 de luni 10/10/2016 la protv.

Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 9, luni 10 octombrie 2016 de la orele 20:30 la protv.Supravietuitorul Luni 10 Octombrie 2016 Episodul 9
Video1 , Video2, Video3Тag: Recompensa, supravietuitorul episodul 9, supravietuitorul 10 octombrie 2016, duel, luni 10.10.2016, filipine, insula exilatilor, protv, onlineComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: