22:27

Supravietuitorul Joi 17 Noiembrie 2016 Online

Cel mai important vot se da in episodul 23 din Supravietuitorul, joi 17 noiembrie 2016 de la orele 22:30 la protv.
Ziua 40 din competitia pentru titlul de Unicul Supravietuitor in Filipine aduce un moment de cotitura in jocul care in aceasta seara va hotara cum va arata tabloul de finala a reality show-ului Supravietuitorul.

In episodul de ieri din Supravietuitorul s-a dat si batalia pentru ultima imunitate care a decis intr-un fel ultimii supravietuitori care se vor bate in finala. Ultima imunitate a fost si cea mai dorita mai ales ca toti membrii tribului Araw isi doreau ca la acest Consiliu tribal sa poata scapa de cel mai puternic membru: de Andrei.
Lupta a fost extenuanta insa forta si determinarea lui Andrei a invins din nou iar acesta a castigat a patra imunitate consecutiv asa ca a taiat elanul tuturor.
Chiar daca Andrei nu va putea fi votat la acest ultim Consiliu tribal acuzatiile care i se aduc nu se vor lasa asteptate. Adina si Iulian ii reproseaza acestuia ca le-a propus fiecaruia dintre ei sa fie impreuna in finala. Insa acum "se da la fund" si ii doreste alaturi de el in finala pe Otniela si Robert. Sosirea lui Lucian insa a schimbat intr-o oarecare masura planurile, Andrei trebuind in acest moment sa il puna in calcul si pe acesta.

Discutiile pe tema ultimului supravietuitor eliminat prin vot la ultimul Consiliu tribal sunt aprinse si tensionate. Lucian si Andrei pot respira usurati iminitatea oferindu-le sansa de a se vedea mai aproape de finala. Insa Robert, Otniela, Iulian si Adina simt ca aceasta poate fi ultima lor zi in joc. Doar ca la in jurul focului de la Consiliul tribal din episodul 23 toti supravietuitorii vor avea o surpriza.
Otniela va scoate talismanul imunitatii. Asa ca in episodul 23 Supravietuitorul din 17.11.2016, votul se va da pentru Iulian, Adina sau Robert.

Cine va fi votat in aceasta seara la Consiliu tribal si va deveni urmatorul jurat la Supravietuitorul dar si cine vor fi cei care vor pasi in ultima etapa a jocului care va decide unicul supravietuitor in Filipine vezi de la orele 22:30 pe protv.
Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 23, joi 17 noiembrie 2016 de la orele 22:30 la protv.Supravietuitorul Joi 17 Noiembrie 2016Тag: vot, supravietuitorul 17 noiembrie 2016, joi 17.11.2016, supravietuitorul episodul 23, consiliul tribal, supravietuitorul in filipine, eliminareComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: