17:46

Supravietuitorul Joi 10 Noiembrie 2016 Episodul 19 Online

Cel mai asteptat vot se da in episodul 19 al reality show-ului Supravietuitorul, joi 10 noiembrie 2016, emisiune difuzata de la orele 22:30 la protv.

Faptul ca Dragos Bucurenci a crescut miza acestui vot a facut ca tensiunea sa atinga cote maxime in tribul Araw. Andrei are imunitatea insa votul sau nu va mai fi luat in calcul deoarece a renuntat la el in schimbul proviziilor pentru trib.
Faptul ca Andrei a renuntat la votul sau pentru provizii nu este privit cu ochi buni de Dudu care il acuza pe acesta de "parsivenie". Iulian, Andreea - Dudu si Adina s-au votat singuri la masa negocierilor in schimbul unor mese copioase.
Asa ca cei 3 pleaca din start cu cate 2 respectv 3 voturi impotriva lor. In schimb Otniela si Robert au avut taria sa nu cada prada tentatiei in fata mancarii iar voturile celor doi se vor numara de cate doua ori.

Andrei si-a reevaluat prioritatile si a hotarat ca isi doreste ca in finala sa ramana alaturi de Otniela si Robert si a hotarat ca primul pas in eliminarea celor care nu merita sa ramana in lupta pentru titlul de unicul supravietuitor in Filipine este despartirea cuplului Adina - Andreea.
De cealalta parte Andreea isi doreste eliminarea Otnielei pe care nu o suporta insa in acelasi timp pune la cale si eliminarea lui Iulian.
Surpriza va fi mare pentru cei din trib, Otniela a gasit trofeul imunitatii. Daca aceasta il va folosi in aceasta seara vom afla de la orele 20:30 in episodul 19 din Supravietuitorul.

Pe Insula Exilatilor au mai ramas doar doi dintre exilati: Ina si Lucian. Aici lupta va deveni si mai acerba mai ales ca urmatorul duel va fi si cel care va decide cine va castiga sansa de a reintra in lupta pentru titlul de Unicul Supravietuitor in Filipine.

Discutiile duse la Consiliul tribal din episodul 19 Supravietuitorul din 10.11.2016 va scoate la iveala toata ranchiuna pe care cei 6 membri ai tribului Araw si-o poarta unul altuia. Ce isi vor reprosa cei 6 supravietuitori, care sunt voturile pe care le va contine urna si cine va fi urmatoarea eliminare si deci al patrulea membru care se va alatura juriului Supravietuitorul, ramane sa aflam de la orele 22:30 in episodul 19 din Supravietuitorul.
Daca vom asista la o noua impartire a taberelor si cat de mult va conta voturile care s-au dat la masa negocierilor pentru poza de final a competitiei Supravietuitorul vom afla joi seara la protv.

Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 19, joi 10 noiembrie 2016 de la orele 22:30 la protv.Supravietuitorul Joi 10 Noiembrie 2016 Episodul 19Тag: joi 10.11.2016, supravietuitorul in filipine, eliminare, supravietuitorul episodul 19, consiliul tribal, vot, supravietuitorul 10 noiembrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: