09:37

Se Striga Darul Sambata 8 Octombrie 2016 Online

Mergi la nunta cu Andreea Mantea si Bursucu in cea mai noua editie a emisiunii Se Striga Darul, sambata 8 octombrie 2016 incepand cu orele 22:00 pe kanal d.
Bursucu revine la Se Striga Darul, dupa ce in editia trecuta a fost inlocuit de Stefan Stan. Si nu oricum acesta s-a transformat peste noapte intr-un adevarat sofer de TIR, cu prosop dupa gat si cu o pancarda care ii poarta numele. Asa ca Andreea Mantea va fi copilotul care va intretine atmosfera in cabina TIR-ului care ii duce pe cei doi spre Falticeni acolo unde ii asteapta nunta acestei editii Se Striga Darul.

Peripetiile sunt multe iar cei doi sunt pregatiti sa treaca cu brio peste toate mai ales ca se afla si in competitie. Asa ca isi vor descarca cuferele pentru zestre din TIR-ul care le-a servit drept mijloc de transport pana in Falticeni si se vor pune imediat pe treaba.
Munca este grea iar Andreea Mantea si Bursucu vor avea multe sarcini de indeplinit pentru bunurile pe care le strang pentru cei doi miri a caror poveste este impresionanta. Andreea Mantea si Bursucu vor avea si o premiera. La Se Striga Darul din 8.10.2016 mireasa este insarcinata.
Ce poveste de dragoste ii leaga pe cei doi miri si cat de emotionanta este vezi in aceasta seara la Se Striga Darul de la orele 22:00 la kanal d.

Nu rata o super-nunta la Falticeni si vezi ce vor face Andreea Mantea si Bursucu pentru a strange cat mai multa zestre in cele doua cufere si totodata afla cat de mult se vor distra nuntasii la cea mai noua nunta de la Se Striga Darul, sambata 8 octombrie 2016 de la orele 22:00 la kanal d.Emisiunea Se Striga Darul 8 Octombrie 2016Тag: andreea mantea, bursucu, nunta, sambata 8.10.2016, show tv, se striga darul 8 octombrie 2016, zestre, Kanal D, se striga darul onlineComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: