16:25

Se Striga Darul Sambata 22 Octombrie 2016 Online

Bursucu isi descopera adevarata vocatie in editia din aceasta seara a emisiunii Se Striga Darul, sambata 22 octombrie 2016, emisiune difuzata de la orele 22:00 la kanal d.
Batalia pentru zestre este crancena iar cei doi prezentatori sunt dispusi sa faca orice pentru a o castiga. Asa ca Bursucu ne va arata cat de mult ii place viata la tara.

Bursucu, Andreea Mantea si cele doua cufere in care cei doi strang zestrea pentru miri poposesc din nou la munte. Aerul este curat, peisajul este mirific iar treburile sunt multe. Asa ca cei doi isi vor sufleca manecile si se vor trece la munca de jos. Andreea Mantea ne va arata cat de mult se pricepe la adunatul lucernei iar Bursucu ne va demonstra cat de bine stie sa manuiasca lopata la curatenia in grajd.
Peripetiile sunt multe iar cei doi sunt pregatiti sa treaca cu brio peste toate mai ales ca se afla si in competitie.

Munca este grea iar Andreea Mantea si Bursucu vor avea multe sarcini de indeplinit pentru bunurile pe care le strang pentru cei doi miri a caror poveste este impresionanta. Andreea Mantea si Bursucu vor avea si o premiera. La Se Striga Darul din 22.10.2016 se va fura mirele.
Ce poveste de dragoste ii leaga pe cei doi miri si cat de emotionanta este vezi in aceasta seara la Se Striga Darul de la orele 22:00 la kanal d.

Nu rata o super-nunta si vezi ce vor face Andreea Mantea si Bursucu pentru a strange cat mai multa zestre in cele doua cufere si totodata afla cat de mult se vor distra nuntasii la cea mai noua nunta de la Se Striga Darul, sambata 22 octombrie 2016 de la orele 22:00 la kanal d.Emisiunea Se Striga Darul 22 Octombrie 2016

Тag: Kanal D, sambata 22.10.2016, se striga darul online, zestre, se striga darul 22 octombrie 2016, show tv, nunta, bursucu, andreea manteaComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: