19:48

Romanii au Talent Vineri 3 Iunie 2016 Finala Live

Cel mai talentat roman se alege vineri 3 iunie 2016 de la orele 20:30 in Marea Finala Romanii au Talent de la orele 20:30 pe protv.
Sezonul 6 Romanii au Talent a ajuns la final asa ca Pavel Bartos si Smiley sunt gata sa introduca pe scena de la Romanii au Talent cele mai votate 16 talente ale acestui sezon, talente care sunt gata sa ofere publicului spectacolul suprem.

Din 60 au ramas 16, 16 talente indestructibile gata sa aduca pe scena de la Romanii au Talent in aceasta seara un spectacol inegalabil plin de emotie, energie dar mai ales de talent.
Umorul de neegalat al Anisiei Gafton te va face sa razi in hohote intr-un numar de stand-up comedy iar senzualitatea va avea doua fete in aceasta seara de finala la Romanii au Talent, numarul de dans la bara plin de feminitate sau o voce cu o aparitie care iti va da furori: Nadia Budurusi si Resciebelle Santiago.
Dansul va fi majoritar pe scena in finala Romanii au Talent sezonul 6. Doua numere de break dance realizate impecabil de Florin Bontea si Cristian Zlatan iar dansul contemporan va pune sentimentele in pasii de dans.
Cei care vor uimi cu numere de dans fara cusur vor fi Bruce si Istvan, fratii Adrian si Cezara Blioju. Acrobatia si dansul isi dau mana din nou intr-o poveste emotionanta a celor de la Free Balance.

Pianul lui Andrei Surdu te va lasa fara cuvinte, ariile de opereta ale Laurei Bretan te vor face sa aplauzi la scena deschisa, iar Mara Pruna si talentul sau incredibil te va emotiona pana la lacrimi.
Timbrul extraordinar al lui Manuel Chivari va rasuna pe scena in Finala Romanii au Talent la fel si compozitia proprie a celor de la Rustin Dust.
Life style vine cu un nou moment inedit de actorie iar Florin Zgavardici si Constantin Bardan ne vor demonstra si in Marea Finala ca talentul nu cunoaste varsta.

Din 16 super-talente doar unul va fi castigatorul.
Pe cine va vota publicul si deci cine va castiga Marea Finala la Romanii au Talent sezonul 6 vezi de la orele 20:30 vineri 3 iunie 2016 pe protv.


Romanii au Talent Vineri 3 Iunie 2016 Finala
Video1, Video 2, Video 3 , Video 4, Video 5 si Video 6


Тag: finala sezonului 6, protv, show live, romanii au talent online, romanii au talent 3 iunie 2016, romanii au talent finala live, castigator, vineriComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: