03:26

Romania Te Iubesc Duminica 17 Aprilie 2016 Online

Situatia padurilor din Romania este noul subiect pe care emisiunea Romania Te Iubesc il aduce in discutie duminica 17 aprilie 2016 incepand cu orele 18:00 pe pro tv.
Cele doua anchete care vor ocupa spatiul de emisie duminica 17.04.2016 de la orele 18:00 la Romania Te Iubesc vor aduce pe micile ecrane realitatea cruda a padurilor de la noi din tara.

Culisele unor asa numite afaceri care au ca scop final exploatarea lemnului pretios al padurilor din Romania este subiectul pe care cei doi corespondeti speciali ai stirilor pro tv, Anca Nastasi si Rares Nastase il vor diseca la Romania Te Iubesc din 17/04/2016 pe pro tv.
Ce se ascunde in spatele unui iubitor al naturii din Germania care detine mii de hectare de padure romaneasca, daca parcul national pe care acesta vrea sa il infiinteze este cu adevarat ceea ce lasa acesta sa se vada vezi intr-un reportaj de exceptie al Ancai Nastasi la Romania Te Iubesc pe pro tv.

Rares Nastasi ajunge in satul Nades acolo unde locuitorii satului sunt tarati prin tribunale dupa ce o decizie judecatoreasca i-a lasat pe acestia fara casele si pamanturile mostenite din mosi stramosi.
Cu toate ca acestia detin acte vechi care sa ateste proprietatea locului se pare ca acestea nu au valoare atunci cand la mijloc exista interese obscure. Rares Nastasi a stat de vorba cu satenii dar si cu unul dintre judecatorii care au dat aceasta sentinta dar care acum se afla in arest pentru luare de mita.

Cine sunt cei vinovati pentru taierea masiva a padurilor din Romania si ce se mai poate face pentru a salva padurile din Romania vezi de la orele 18:00 la Romania Te Iubesc duminica 17 aprilie 2016 la pro tv.
Тag: romania te iubesc, romania te iubesc 17.04.2016, romania te iubesc online, emisiunea romania te iubesc, duminica, romania te iubesc 17 aprilie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: