18:25

Poftiti pe la noi: Poftiti la munca Marti 22 Noiembrie 2016 Online

Nea Marin si Liviu Varciu si-au unit fortele intr-un show tv care pofteste vedetele la munca, emisiunea Poftiti pe la noi: Poftiti la munca, show a carui cea de-a doua editie va fi difuzata marti 22 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.

Se munceste pe branci la Poftiti pe la noi: Poftiti la munca in editia 2 de marti seara la antena 1. Margherita de la Clejani, Gina Pistol, Andrei Stefanescu si Cosmin Selesi sunt primele 4 vedete care au fost de acord ca timp de o saptamana sa munceasca alaturi de nea Marin si fiul sau...adoptiv, Liviu Varciu. Cei 6 vor munci cot la cot pentru a ajuta administratorul unei pensiuni din Crisan o localitate de langa Dunare care vrea sa aduca turismul in zona mai ales ca zona este si renumita cu Festivalul Borsului de Peste. Totodata nea Marin vrea sa il ajute si pe Alex, care isi doreste sa isi gaseasca un rost in viata.
Toti vor pune umarul la treaba unii mai mult iar altii mai putin dupa cum le e felul, doar ca nuiaua lui nea Marin se afla acolo pentru a-i impinge de la spate. Vor merge la pescuit, vor sorta pestele, vor face toate sarcinile care se cer la bunul mers al unei cherhanale.
Situatiile in care vor fi puse cele 4 vedete vor fi de tot felul, insa cea care va avea cel mai mult de suferit se pare ca va fi Margherita. In spirit de gluma nea Marin va arunca o pisica pe aceasta, doar ca ce s-a intamplat dupa va starni o serie de coate si chicoteli din partea colegilor. Margherita prezinta riscul de a-i exploda...siliconul.

Festivalul Borsului de Peste va fi o adevarata piatra de incercare pentru cei 6. Vor avea de ajutat organizatorii festivalului cu tot ceea ce le sta in putere sa faca. Vor invarti la hamburgheri si vor incerca apoi sa ii vanda. Cui ii vor iesi cel mai bine hamburgherii, mai ales ca se joaca pe echipe, vom vedea in editia 2 Poftiti pe la noi: Poftiti la munca din 22.11.2016 de la orele 20:30 la antena 1.

Petrece o seara de pomina alaturi de nea Marin, Liviu Varciu si cele 4 vedete care au acceptat provocarea celor 2.
Prin ce situatii pline de haz vor trece, cum vor reusi sa ajute la ridicarea turismului in zona si cat de mult il vor ajuta pe Alex ramane de vazut de la orele 20:30 la Poftiti pe la noi: Poftiti la munca, marti 22 noiembrie 2016 la antena 1.Poftiti pe la noi: Poftiti la munca Marti 22 Noiembrie 2016

Тag: 22.11.2016, nea marin, show tv, Liviu Varciu, editia 2, poftiti pe la noi poftiti la munca , Marti, poftiti la munca, emisiuni onlineComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: