01:24

Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti Vineri 29 Iulie 2016 Online

Pe cat de emotionanta este povestea de viata a celor doi miri pe atat de emotionanta va fi si nunta pe care nea Marin si cele 4 ajutoare ale sale au organizat-o in aceasta editie a emisiunii Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti de vineri 29 iulie 2016 de la orele 22:15 la antena 1.

Dupa o viata plina de greutati si dupa chinurile unui destin trait in singuratate si plin de greutatea vietii duse in orfelinate, Gheorghe si Maria isi vad in sfarsit visul cu ochii, se vor casatori iar nunta care li s-a pregatit va intrece orice asteptare.
Munca nu s-a finalizat pentru cei 4 temerari care impresionati de cumplita viata pe care au dus-o Maria si Gheorghe au dat tot ce au putut si au facut lucruri pe care niciodata nu s-ar fi gandit sa le faca.

Nunta de la Poftiti de va iubiti din 29.07.2016 va fi de vis iar numarul invitatilor va atinge 400, meniul nuntii fiind pregatit chiar de chef Sorin Bontea.
Surpriza serii va fi insa melodia pe care Gheorghe a pregatit-o, melodie dedicata Mariei.
Bineinteles ca si vedetele care au muncit pe branci isi vor aduce aportul iar Cezar Ouatu le va face pielea de gaina invitatilor si mirilor cu o arie de opereta.
Muzica de petrecere va fi adusa de Minodora iar nea Marin va face inca odata o demonstratie in forta a dansului popular.

Cum va arata Maria in rochia de mireasa, cum va fi valsul pe care cei doi l-au pregatit pentru dansul mirilor, cum se vor distra invitatii si ce surprize ii mai asteapta pe cei doi tineri casatoriti vezi de la orele 22:15 la Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti vineri 29 iulie 2016 la antena 1.


Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti Vineri 29 Iulie 2016
Video 1, Video 2, Video3


Тag: poftiti pe la noi poftiti de va iub, nunta, emisiuni online, poftiti de va iubiti vineri 29 iuli, show tv, nea marin, antena 1Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: