23:48

Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti Marti 28 Iunie 2016 Online

Se anunta o nunta ca in povesti pe malul marii la Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti marti 28 iunie 2016 de la orele 20:30 pe antena 1.
Flavia, Margherita de la Clejani, Giani Chirita si Cosmin Selesi intra pe ultima suta de metri in pregatirea nuntii lui Genil si a Claudiei. Au spalat podele, au sters geamuri, au curatat peste sau barcile pescarilor, au lucrat in pizzerie si in florarie si au reusit sa le ia verighetele mirilor fara ajutorul lui nea Marin.

Asa ca cele 4 ajutoare pe care nea Marin le-a cooptat pentru organizarea nuntii sunt mai mult decat pricepute. Insa sa vedem cat de bine stiu Flavia si Margherita de la Clejani sa faca sarmalutele.
Chef Sorin Bontea, casi el este maestrul chef care a organizat meniul nuntii este pregatit sa le invete pe cele 2 fete sa faca sarmalele.
Insa se pare ca invartitul sarmalelor cam le va da mari batai de cap Falviei si Margheritei de la Clejani. Surprizele se vor tine lant la nunta organizata de nea Marin la Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti din 28.06.2016, una dintre ele fiid chiar Ionita de la Clejani care vine sa le cante tinerilor insuratei.

Nu rata o nunta la malul marii, o nunta in care doua culturi se unesc: cea romaneasca si cea tatareasca la Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti de marti 28 iunie 2016 de la orele 20:30 pe antena 1.


Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti Marti 28 Iunie 2016
Video 1, Video 2, Video 3, Video 4


Тag:Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: