00:03

Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti Marti 26 Iulie 2016 Online

Pe cat de emotionanta a fost povestea celor doi miri pe atat de emotionanta va fi si nunta pe care nea Marin si cele 4 ajutoare ale sale au organizat-o in aceasta editie a emisiunii Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti marti 26 iulie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.

Dupa o viata plina de greutati si dupa chinurile unui destin trait in singuratate si plin de greutatea vietii duse in orfelinate, Gheorghe si Maria isi vad in sfarsit visul cu ochii, se vor casatori iar nunta care li s-a pregatit va intrece orice asteptare.
Ba mai mult cei doi tineri vor fi crestinati inaintea cununiei religioase iar parintii spirituali vor fi chiar Mihai Mitoseru si Minodora.

Munca nu s-a finalizat pentru cei 4 temerari care impresionati de cumplita viata pe care au dus-o Maria si Gheorghe au dat tot ce au putut si au facut lucruri pe care niciodata nu s-ar fi gandit sa le faca.
Mihai Mitoseru insa a intrecut orice asteptare acesta facand curat pana si la toalete pentru a strange banii necesari organizarii nuntii.

Nunta va fi de vis iar numarul invitatilor va atinge 400.
Cum va arata Maria in rochia de mireasa, cum va fi valsul pe care cei doi l-au pregatit pentru dansul mirilor, cum se vor distra invitatii si ce surprize ii mai asteapta pe cei doi tineri casatoriti vezi de la orele 20:30 la Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti marti 26.07.2016 la antena 1.


Poftiti pe la noi Poftiti de va iubiti Marti 26 Iulie 2016
Video 1, Video 2, Video 3, Video 4


Тag: poftiti pe la noi poftiti de va iub, emisiuni online, show tv, nea marin, antena 1, poftiti de va iubiti marti 26 iulie, nuntaComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: