01:05

Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor Vineri 29 Iulie 2016 Online

Atentie pericol de farse in editia 4 din cel mai haios show tv al verii, emisiunea Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor vineri 29 iulie 2016 de la orele 20:30 pe antena 1.
Dan Negru, indragitul prezentator al emisiunii Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor, vine si el pregatit cu o farsa care o va face pe Lidia Buble sa sara din scaunul de jurat.
Despre ce este vorba insa va lasam sa descoperiti in aceasta seara la Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor pe antena 1.

Vedetele care isi vor pune la bataie talentul de a juca farse sunt Maria Carneci, Andrei Stefanescu, Pepe si Connect-R. Cei 4 vor incerca cat pot ei de bine sa intre in rolul de farsori si sa impresioneze cat pot de mult membrii juriului pentru a obtine trofeul pus in joc, Negrul de Aur.
Sotul Mariei Carneci este cel care va avea de suportat farsa pusa la cale chiar de sotia sa impreuna cu Andrei Stefanescu. Cei doi vor trebui sa blocheze soseaua insa ce motive vor gasi pentru a face acest lucru vezi de la orele 20:30 la Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor din 29.07.2016 pe antena 1.
Si oamenii obisnuiti pot fi vedete. Sau cel putin asta vor sa demonstreze Pepe si Connect-R care vor trebui sa transforme un om obisnuit intr-o vedeta si asta doar in cateva ore.
Cat le va reusi acest lucru si cum vor reusi sa faca aceasta transformare vezi in editia 4 a emisiunii Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor.

Nu rata o super-distractie la Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor vineri 29 iulie 2016 de la orele 20:30 la antena 1 si afla cine il va lua pe Negrul de Aur.


Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor Vineri 29 Iulie 2016
Video 1 si Video 2


Тag: plasa de stele editia 4, Live, Dan Negru, vineri 29 iulie 2016, antena 1, farse, plasa de stele razbunarea vedetelor, emisiuni onlineComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: