23:26

Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor Vineri 19 August 2016 Online

Vedetele se tin iar de farse in editia 7 a show-ului tv Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor, vineri 19 august 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Dan Negru te invita la o noua seara incendiara in care farsele primeaza la Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor din 19.08.2016.

Alina Eremia si Fuego sunt pregatiti sa afle ce cred cu adevarat fanii despre ei. Asa ca deghizati, Alina Eremia si Fuego vor intra in vorba cu fanii lor de la care vor incerca sa obtina cele mai sincere impresii pe care acestia le au despre ei.
O alta farsa care va starni hohote de ras va fi jucata chiar cantaretei de muzica populara Matilda Pascal-Cojocarita. Iuliana Tudor pune la cale impreuna cu sotul indragitei cantarete o farsa de zile mari care o va speria la maxim pe aceasta si in acelasi timp o va enerva la culme.
Care este farsa jucata Matildei Pascal-Cojocarita vezi de la orele 20:30 in aceasta seara la Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor.

Cine a intrat cel mai bine in rol, cine a fost cel mai convingator si cat de bine a stiut sa isi tina rolul vor hotara Lidia Buble, Catalin Bordea si Dorian Popa, cei trei jurati care vor hotari cine sunt cei care vor pleca din platou cu Negrul de Aur.
Nu rata editia 7 a emisiunii Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor de vineri 19 august 2016 de la orele 20:30 pe antena 1 si afla cine sunt cele doua vedete care si-l vor adauga in palmares pe Negrul de Aur.


Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor Vineri 19 August 2016
Video 1 si Video 2


Тag: farse, antena 1, negrul de aur, editia 7, online, vineri, Dan Negru, plasa de stele razbunarea vedetelor, plasa de stele 19.08.2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: