08:48

Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor Duminica 4 Septembrie 2016 Online

Seara provocarilor are loc chiar in aceasta seara in ultima editie a celui mai exploziv show tv, Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor, duminica 4 septembrie 2016 incepand cu orele 20:00 la antena1.

Dan Negru aduce in editia 9 a emisiunii Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor o proba a provocarilor invitandu-i in acest joc pe Cosmin Selesi si pe Margherita de la Clejani.
Cei doi vor trebui sa se provoace reciproc doar ca niciunul nu va sti de provocarea aruncata de celalalt pana cand nu vor fi pusi in fata provocarii. Cosmin Selesi ii va pregati Margheritei de la Clejani o aruncare in gol de la 170 de metri, o vizita in parcul de distractii unde va incerca renumitele ciocane, sa ia in brate noul sau animal de companie: un miriapod si sa vada cum e sa stai intr-un cosciug coborat in groapa.
La randul sau Margherita de la Clejani il va provoca pe Cosmin Selesi la o lupta in ring cu Radu Valahu, sa intre in cusca alaturi de un piton, sa vada cum e sa faci un zbor cu un avion de acrobatii si sa se epileze pe spate.

Farsa ultimei editii a emisiunii Plasa de stele din 4.09.2016 o va trai pe pielea ei Raluca de la Bambi, iar cei doi farsori vor fi Denisa, sora Ralucai si Mihai Mitoseru. Dusa de cei doi in vizita la o pestera destinata filmarii urmatorului lor videoclip. Insa ce o asteapta pe Raluca in acea pestera o va face pe aceasta sa traiasca spaima vietii sale.

Pe cine va desemna juriul format din Lidia Buble, Dorian Popa si Catalin Bordea ca fiind cel mai curajos dintre Margherita de la Clejani si Cosmin Selesi sau cine va intra cel mai bine in rolul de farsor dintre Denisa de la Bambi si Mihai Mitoseru vezi de la orele 20:00 in ultima editie a emisiunii Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor, duminica 4 septembrie 2016 la antena1.Emisiunea Plasa de Stele Razbunarea Vedetelor
Video1 si Video2


Тag: plasa de stele razbunarea vedetelor, negrul de aur, Dan Negru, editia 9, ultima editie plasa de stele, duminica 4.09.2016, antena 1Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: