12:14

Next Star Joi 6 Octombrie 2016 Online

Se anunta o seara plina de talente iesite din comun in editia 4 a sezonului 7 Next Star, joi 6 octombrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Alta serie de opt talente, aspirante la un loc in Marea Finala Next Star, s-au pregatit intens impresioneze membrii exigentului juriu si sa le ia toate stelutele verzi si de ce nu si trofeul Golden Star, trofeu care trimite talentul direct in finala.

Muzica populara, muzica pop, teatrul, magia, dansul dar si o demonstratie de gatit in direct sunt talentele care vor urca pe scena Next Star in aceasta seara la antena 1.
Surprizele se vor tine lant la Next Star din 6.10.2016, una dintre ele fiind un pusti care ii va dedica in direct o serenada compusa la cald frumoasei Alina Eremia.
O alta surpriza de aceasta data culinara vine din partea castigatorului show-ului culinar Junior Chef, Andrei Maria care isi va demonstra talentul in bucatarie si in plus le va oferi celor 4 jurati sfaturi utile pe care acestia sa le aplice in propriile bucatarii.
Cel care il va face pe Dorian Popa sa lacrimeze dar ii va impresiona in aceeasi masura si pe ceilalti jurati va fi un pusti de 14 ani, Marius care va interpreta acompaniat de un taraf o melodie populara despre mama. Povestea tragica a pustiului se leaga strans de melodia interpretata, acesta fiind abandonat la nastere iar la 7 luni fiind luat in grija de o femeie cu suflet mare.

Vom avea parte si de un dans chinezesc, trupa de fete Mini Vogue este cea care va aduce gratia pe scena de la Next Star. Iar Dorian Popa va fi iar in centrul atentiei insa de aceasta data, Dan Negru va incerca sa ii gaseasca perechea indragitului artist, in persoana Irinei, antrenoarea trupei de fete.
Seara va aduce la Next Star, talente impresionante iar unul dintre cele 8 talente va obtine si mult doritul trofeu Golden Star, care trimite talentul direct in Marea Finala Next Star. Despre ce numar este vorba si cine este juratul care a fost atat de impresionat de talent vezi de la orele 20:30 la Next Star, joi 6/10/2016 la antena 1.

Care sunt prestatiile care vor obtine cele 4 stelute verzi din partea lui Pepe, CRBL, a Alinei Eremia si a lui Dorian Popa vezi de la orele 20:30 la Next Star editia 4 pe antena 1.
Fii alaturi de Dan Negru si cele 8 talente ale editiei 4 a sezonului 7 Next Star, joi 6 octombrie 2016 de la orele 20:30 si afla cine va fi desemnat castigatorul acestei Gale Next Star.Next Star Joi 6 Octombrie 2016
Video1, Video2, Video3, Video4


Тag: joi 6.10.2016, online, next star sezonul 7 editia 4, show tv, Dan Negru, antena 1, next star 6 octombrie 2016, next star editia 4, golden starComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: