18:36

Next Star Joi 3 Noiembrie 2016 Online

Dan Negru anunta invazia talentului in editia 8 a sezonului 7 Next Star, joi 3 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Scena va fi luata cu asalt la propriu de energia, zambetul si optimismul celor 8 talente care in aceasta seara la Next Star sunt gata sa ii impresioneze pe cei 4 jurati si sa le smulga mult doritele stelute verzi.

La Next Star in aceasta seara vom avea parte de prestatii pline de emotie, culoare si veselie. Teatrul, street dance-ul, muzica pop dar si cea populara, gimnastica ritmica dar si numere care vor lua prin surprindere juriul si telespectatorii vor face senzatie in aceasta seara la Next Star.
Pantomima va face echipa buna cu circul si actoria in numarul Dariei o fetita de doar 10 ani care ne va demonstra cat de bine poate sa uneasca cele 3 lucruri.
Cum se poate canta la 7 instrumente de suflat in Suceava ne arata Tudor, un baiat de 13 ani care nu doar ca va uimi juriul cu prezenta sa dar si el la randul sau va fi surprins atunci cand in fata ii va fi adus chiar Gelu Voicu, pe care acesta il admira foarte mult si cu care va canta in duet.
Cat de vesela e viata unui...burlan ne va povesti Tatiana, o fetita de 13 ani din Chisinau care va urca pe scena de la Next Star din 3.11.2016 echipata intr-un costum asemanator unui burlan iar momentul sau va fi un dans cu totul inedit care ii va lua prin surprindere pe jurati.

Dorian Popa ne va demonstra cat de bine stie sa se joace cu copii si se va transforma intr-un ponei pentru Mianda, o fetita de doar 6 ani alaturi de care va si canta melodia pe care indragitul artist o canta alaturi de Ruby.
Si ca tacamul sa fie complet pe scena de la Next Star isi va face aparitia si frumoasa Ruby.

Care sunt prestatiile care vor obtine cele 4 stelute verzi din partea lui Pepe, CRBL, a Alinei Eremia si a lui Dorian Popa vezi de la orele 20:30 la Next Star editia 8 a sezonului 7 pe antena 1.
Fii alaturi de Dan Negru si cele 8 talente ale editiei 8 Next Star, joi 3 noiembrie 2016 de la orele 20:30 si afla cine va fi desemnat castigatorul acestei Gale Next Star.Next Star Joi 3 Noiembrie 2016Тag: joi 3.11.2016, Dan Negru, stelute, emisiuni online, editia 8 sezonul 7, show tv, antena 1, jurati, next star 3 noiembrie 2016, next star editia 8Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: