16:40

Next Star Joi 29 Septembrie 2016 Online

Ploua cu talent pe scena de la Next Star, in editia 3 a sezonului 7, joi 29 septembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Inca opt talente, aspirante la un loc in Marea Finala Next Star, sunt pregatite sa lase fara cuvinte membrii exigentului juriu.


In aceasta seara la Next Star vom avea parte de numere de dans, muzica, actorie dar si un numar inedit care va introduce in scena de la Next Star, in premiera, lumea SF-ului. Robotica este ceea ce ii defineste talentul lui Vladut, un baiat de 13 ani a carui pasiune o reprezinta robotii.
Castigator al mai multor olimpiade la matematica si informatica, Vladut numara in palmaresul sau nu mai putin de 90 de medalii, dintre care 70 de medalii de aur. In momentul de fata, Vladut se pregateste sa reprezinte tricolorul romanesc la Olimpiada Internationala de Robotica, olimpiada care va avea loc luna viitoare in India.
Asa ca inainte de a merge in India, Vladut va face o oprire la Next Star pentru a ne arata cea mai noua inventie a sa: un robot care rezolva cubul Rubik.


In aceasta seara la Next Star vor fi prezente si vedete din lumea muzicii si a teatrului. Andrei Duban urca pe scena alaturi de Alex pentru a-l ajuta in interpretarea unui scheci pe care acesta l-a invatat pe de rost in ciuda problemelor sale de sanatate. Alex risca, ca in orice moment sa isi piarda memoria, iar povestea sa a adus lacrimi de emotie in ochii juriului si a spectatorilor din sala.

Din lumea muzicii cei care vor fi pe scena de la Next Star sunt Uddi care va canta alaturi de o fetita de doar 4 ani si jumatate si Matteo care va canta alaturi de Raisa.


Care prestatii vor obtine cele 4 stelute verzi din partea lui Pepe, a lui CRBL, a Alinei Eremia si a lui Dorian Popa vezi de la orele 20:30 la Next Star din 29.09.2016 la antena 1.

Fii alaturi de Dan Negru si cele 8 talente ale editiei 3 a sezonului 10 Next Star, joi 29 septembrie 2016 de la orele 20:30 si afla cine va fi desemnat castigatorul acestei Gale Next Star si mai ales daca vom mai avea parte de un nou Golden Star.
Next Star Joi 29 Septembrie 2016

Video1, Video2, Video3, Video4


Тag: joi 29.09.2016, Dan Negru, golden star, next star editia 3, online, show tv, antena 1, next star 29 septembrie 2016, next star sezonul 7 editia 3Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: