19:21

Next Star Joi 24 Noiembrie 2016 Online

Ultimul bilet spre Marea Finala a show-ului in care se intrec cei mai talentati copii ai romanilor se da joi 24 noiembrie 2016 de la orele 20:30 in editia 11 Next Star la antena 1.
Dupa 10 editii in care juratii au avut una dintre cele mai grele misiuni, de a decide care dintre mega-talentele care s-au prezentat in sezonul 7 Next Star merita sa mearga mai departe in Marea Finala, in aceasta seara in editia 11 pe scena de la Next Star sosesc ultimele 8 talente care vor demonstra ca merita toate aplauzele dar si cele 4 stelute verzi date de cei 4 jurati.

Talente dintre cele mai diverse vor invada scena in editia 11 Next Star din 24.11.2016 la antena 1. Dans contemporan, contorsionism, dresura de porumbei, pantomima, rezolvari de cub Rubik si muzica de toate genurile sunt prestatiile care se vor lua la intrecere pentrul ulltimul loc in Marea Finala Next Star.
Editia 11 Next Star aduce in scena pe cea mai mica concurenta a sezonului 7. Lorena o fetita de doar patru ani si jumatate ii va emotiona cu aparitia sa pe cei 4 jurati. Modul in care aceasta la o varsta atat de frageda a reusit sa interpreteze o melodie populara cap-coada cu taraful in spate i-a lasat fara cuvinte pe jurati.
Catrinel va aduce pantomima la Next Star iar circul va fi introdus de Loren o adolescenta de 14 ani care ii va lasa masca pe jurati cu ceea ce poate face. Provenind dintr-o renumita familie de circari Loren va face acrobatie in aer, va prezenta un numar de hula hoop si de contorsionism si ne va arata cum a reusit sa dreseze porumbeii.

Seara de joi la Next Star este destinata si unui talent care pune in valoare inteligenta. Nicoleta este cea mai tanara cubista din Romania. La varsta de 6 ani, fetita reusind sa rezolve in timp record cubul Rubik cu diferite grade de dificultate.
Dansul contemporan va fi adus la Next Star editia 11 de Smaranda care ii va impresiona pe cei 4 jurati cu postura sa dar si cu numarul pregatit care va fi impecabil. Smaranda declara ca doar la 6 luni a castigat primul sau concurs...de mers de-a busilea. Moment care il face pe Dorian Popa sa o provoace pe concurenta la o tura de platou de mers de-a busilea.
Cat de bine s-a descurcat Dorian la mersul de-a busilea vom vedea joi seara de la orele 20:30 la Next Star editia 11.

Care sunt prestatiile care vor obtine cele 4 stelute verzi din partea lui Pepe, CRBL, a Alinei Eremia si a lui Dorian Popa vezi de la orele 20:30 la Next Star, ultima editie a preselectiilor in saptamanile ce urmeaza avand loc o editie speciala de 1 Decembrie, Finala de Popularitate si Marea Finala care va desemna castigatorul Next Star sezonul 7.
Fii alaturi de Dan Negru si cele 8 talente ale editiei 11 Next Star, joi 24 noiembrie 2016 de la orele 20:30 si afla cine va fi desemnat castigatorul acestei ultime Gale Next Star.Next Star Joi 24 Noiembrie 2016

Тag: jurati, antena 1, show tv, next star 24 noiembrie 2016, emisiuni online, editia 11 sezonul 7, stelute, next star editia 11, Dan Negru, joi 24.11.2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: