20:08

Next Star Joi 20 Octombrie 2016 Online

Se anunta explozie de talent in editia 6 a sezonului 7 Next Star, show-ul tv care aduce in scena cei mai talentati copii ai romanilor, joi 20 octombrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.
Dan Negru este plin de surprize si va fi acolo langa fiecare talent in parte. Cele 8 talente ale serii vor uni pe scena de la Next Star teatrul, muzica, dansul, gimnastica ritmica si sporturile urbane.
CRBL, Dorian Popa, Alina Eremia si Pepe sunt pregatiti sa jurizeze si sa isi dea stelutele celor mai impresionante talente ale serii.

La Next Star in aceasta seara vom avea o prestatie plina de emotie. Scena de la Next Star va fi cucerita de copiii din trupa de dans Just Us. Nimic iesit din comun pentru inceput doar ca cei 6 membri ai trupei de dans fac acest lucru fara sa auda si fara sa poata vorbi.
Povestea emotionanta a copiilor, faptul ca ei si-au depasit dizabilitatea si au reusit sa puna in scena un dans dar si optimismul de care vor da dovada vor emotiona nu doar juriul ci si publicul telespectator.

Scena Next Star este deschisa la tot ce e nou, iar sportul urban este unul dintre aceste lucruri. Mihai ne va demonstra cat de bine se pricepe la sportul pe role.
Cum se canta la acordeon pe un monociclu ne va arata in aceasta seara la Next Star, Lucas iar gimnastica ritmica va avea 4 reprezentate cu varse cuprinse intre 4 si 5 ani. Pepe si Dorian Popa vor fi atat de impresionati de prestatia fetitelor asa incat au urcat pe scena sa incerce cateva dintre figurile acestora.
Cat de bine se vor descurca la gimnastica ritmica cei doi jurati vezi doar la Next Star din 20.10.2016 pe antena 1.

Care sunt prestatiile care vor obtine cele 4 stelute verzi din partea lui Pepe, CRBL, a Alinei Eremia si a lui Dorian Popa vezi de la orele 20:30 la Next Star editia 6 a sezonului 7 pe antena 1.
Fii alaturi de Dan Negru si cele 8 talente ale editiei 6 Next Star, joi 20 octombrie 2016 de la orele 20:30 si afla cine va fi desemnat castigatorul acestei Gale Next Star dar si care va fi talentul care in aceasta seara va obtine trofeul Golden Star, trofeu care il trimite direct in marea finala.Emisiunea Next Star 20 Octombrie 2016 Editia 6 Sezonul 7

Тag: jurati, antena 1, show tv, joi 20.10.2016, editia 6 sezonul 7, emisiuni online, next star editia 6, next star 20 octombrie 2016, stelute, Dan NegruComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: