22:37

Next Star Joi 15 Septembrie 2016 Online

Mici la stat dar mari la talent sunt protagonistii celul mai nou sezon al show-ului tv care aduce pe micile ecrane cei mai talentati copiii ai romanilor, Next Star, emisiunea a carei prima editie va fi difuzata joi 15 septembrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.

Alina Eremia, CRBL, Dorian Popa si Pepe sunt gata sa jurizeze cele mai inedite talente la Next Star Sezonul 7 Editia 1 din 15.09.2016 pe antena 1. Dans, muzica, teatru dar si un numar de kickboxing de performanta sau un numar de speed stacks vor fi cele care fac senzatie in prima editie a sezonului 7 Next Star la antena 1.
Dan Negru este cel care va introduce pe scena de la Next Star cele 8 talente care in seara aceasta vor incerca sa obtina cel mai mare punctaj de la cei 4 jurati, punctaj care le va asigura un loc in marea finala. Insa sezonul nou aduce si o schimbare in regulile competitiei. Fiecare dintre cei 4 jurati vor avea in fata un Golden Star pe care il vor putea inmana talentului care i-a impresionat cel mai mult, talent pe care il vor trimite direct in finala.

Unul dintre invitatii speciali din editia 1 a sezonului 7 Next Star este chiar Catalin Morosanu care va asista la demonstratia de kickboxing a unui pusti de numai 5 ani care practica acest sport la nivel de performanta. Emotia va fi adusa pe scena de la Next Star de o Ana-Maria o fetita de 14 ani care sufera de autism, dar care in ciuda dizabilitatii sale va incanta juriul atat cu vocea sa cat si cu talentul sau la clape.

Un sport care este mai putin practicat la noi in tara va face senzatie la Next Star in aceasta seara, speed stacks, sport care necesita rapiditate si indemanare in manuirea unor pahare speciale.
Cat de mult vor fi impresionati cei 4 jurati de cele 8 talente care vor evolua in prima editie a sezonului 7 Next Star si daca va fi acordat Golden Star-ul vezi in aceasta seara de la orele 20:30 la antena 1.
Nu rata o super-seara alaturi de cele 8 talente ale acestei editii si vezi cine va fi castigatorul primei editii a sezonului 7 Next Star, joi 15 septembrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.Emisiunea Next Star 15 Septembrie 2016 Sezonul 7 Editia 1
Video1, Video2 si Video3


Тag: joi 15.09.2016, online, sezonul 7 editia 1, Talent, antena 1, next star 15 septembrie 2016, castigator editia 1, next star sezonul 7, Dan NegruComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: