13:08

Next Star Joi 10 Noiembrie 2016 Online

Stelutele talentului vor straluci din nou in editia 9 a show-ului tv Next Star, joi 10 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
CRBL, Alina Eremia, Dorian Popa si Pepe sunt gata sa jurizeze cele mai impresionante talente la Next Star Sezonul 7 Editia 9 din 10.11.2016 pe antena 1. Dansul rusesc, muzica, teatrul de papusi sau de umbre vor fi doar cateva din prestatiile din aceasta seara care vor face senzatie in editia 9 a sezonului 7 Next Star la antena 1.

Dan Negru va introduce pe scena de la Next Star in editia 9 alte 8 talente care in seara aceasta vor incerca sa obtina cel mai mare punctaj de la cei 4 jurati, punctaj care le poate asigura un loc in marea finala.
Seara de joi va aduce la Next Star prestatii pline de veselie, culoare si emotie. Una din povestile emotionante ale acestei seri este cea a lui Stefan venit din Suceava care la doar 11 luni a fost luat dintr-un centru de plasament de o femeie cu suflet mare careia in ziua de astazi ii spune mama.
Si nu doar povestea sa va fi impresionanta dar si vocea sa va patrunde direct in inimile celor 4 jurati dar si a publicului.

Dansul rusesc este adus pe scena de la Next Star de Daria o fetita de 11 ani iar David si Ioana vor face o demonstratie mai inedita in care se vor juca cu lumini si umbre.
Cel mai tanar papusar va fi prezent in aceasta seara la Next Star. Amina de doar 4 ani vine in competitia talentelor insotita de familie care o vor ajuta sa ii introduca in scena pe cei din trupa The Rolling Stones, insa sub forma unor papusi.
Matei un alt concurent care va impresiona cu pasiunea sa pentru actorie il va determina pe Pepe sa ajunga in pat insotit de o damingeana iar pe CRBL il va imbia cu sarmalele din traista sa.

Care sunt prestatiile care vor obtine cele 4 stelute verzi din partea lui Pepe, CRBL, a Alinei Eremia si a lui Dorian Popa vezi de la orele 20:30 la Next Star editia 9 a sezonului 7 pe antena 1.
Fii alaturi de Dan Negru si cele 8 talente ale editiei 9 Next Star, joi 10 noiembrie 2016 de la orele 20:30 si afla cine va fi desemnat castigatorul acestei Gale Next Star.Next Star Joi 10 Noiembrie 2016

Тag: show tv, antena 1, joi 10.11.2016, jurati, next star editia 9, next star 10 noiembrie 2016, editia 9 sezonul 7, Dan Negru, stelute, emisiuni onlineComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: