15:37

La Maruta Joi 7 Iulie 2016

Catalin Maruta te asteapta de la ora 18:00 pe protv cu emisiunea La Maruta joi 7 iulie 2016.
Povestea care ocupa spatiul de emisie al emisiunii La Maruta de 2 zile revine cu noi dezvaluiri socante.
Venit in emisiunea La Maruta sa isi recapte fiica de trei ani pe care fosta sa concubina a luat-o si pe care nu il lasa sa o intalneasca, tatal Andrei nu doar ca a devenit din acuzator acuzat, mai mult se pare ca il asteapta si o noua lovitura.

Diana a declarat ca Andrei nici macar nu este tatal fetitei.
Acuzat ca a obligat-o pe Diana sa faca poze si filmulete in ipostaze mai putin decente de pe urma carora el si familia sa au obtinut venituri, Andrei merge la testul poligraf dar si la un test ADN.

Diana se pregateste sa vina acasa pentru a demonstra ca Andrei nu este tatal fetitei si ca acuzatiile facute sunt adevarate.
Ce rezultat a avut testul poligraf si daca vom avea in platou La Maruta o confruntare directa, fata in fata a lui Andrei cu Diana vezi de la orele 18:00 in emisiunea La Maruta din 7.07.2016 pe protv.
Nu rata o editie spectaculoasa cu devaluiri si rezultate naucitoare pe protv in emisiunea La Maruta joi 7 iulie 2016 de la orele 18:00.La Maruta Joi 7 Iulie 2016
Video 1 si Video 2


Тag: Andrei, protv, la maruta 7 iulie 2016, emisiuni online, catalin maruta, show tv, EMISIUNEA LA MARUTA, Diana, la maruta joi 7 iulie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: