Acasă » 2016 » Octombrie » 9 » iUmor Duminica 9 Octombrie 2016 Online
09:39
iUmor Duminica 9 Octombrie 2016 Online
Prestatiile vor depasi limita normalului la iUmor in editia 2, duminica 9 octombrie 2016 de la orele 20:00 la antena 1.

Juratii vor fi lasati de-a dreptul fara cuvinte de unul dintre numerele din aceasta seara de la iUmor. Iar numarul care "le va da ceata" juratilor este un numar de...pictura.
Cum este posibil acest lucru? Raspunsul ni-l va da canadianul Brent Ray Fraser care a pus la punct o metoda de a picta iesita din comun. Avand pe el doar costumul lui Adam acesta va picta in fata juratilor si a publicului....dar de ce se va ajuta pentru a-si pune arta pe panza te lasam sa descoperi singur de la orele 20:00 la iUmor din 9.10.2016 pe antena 1.
Reactia juriului va fi fenomenala, mai ales ca Delia isi dorea ceva care sa o socheze.

Partea misogina a lui Cheloo va fi activata de Ana Maria Calita sau Lolita care vine cu un numar de stand-up comedy. Cheloo va fi in centrul atentiei in editia 2 iUmor mai ales ca acesta ne va povesti de momentul cand intr-o seara fiind in stare de ebrietate s-a chinuit timp de 45 de minute sa bage cheia in broasca. Numarul lui Hari Gromosteanu este cel care l-a facut pe temutul jurat sa ne povesteasca din trecutul sau.

Daca Mihai Bendeac va fi multumit de numarul de magie pe care Hagi Lacatus Dorel il aduce pe scena de la iUmor si care este concurentul care il va face pe indragitul actor sa bea palinca vezi in aceasta seara pe antena 1.
Muzica lui Connect-R va rasuna la iUmor editia 2 dar intr-o varianta mai exotica propusa de Ionel Giani Coza.
Umorul lui Constantin Tanase va fi adus in fata juratilor de Mihai Ciuca, un batran de 79 de ani care ii va impresiona pe cei 3 jurati cu numarul sau.

Asa ca seara la iUmor se anunta incendiara iar controversele si glumele de la masa juriului nu vor lipsi. Efervescenta Deliei, profesionalismul lui Mihai Bendeac si franchetea lui Cheloo, vor face senzatie in aceasta seara la iUmor.
Nu rata o seara in care "vei muri de ras" alaturi de cele mai spectaculoase numere ale sezonului 2 iUmor, duminica 9 octombrie 2016 de la orele 20:00 la antena 1.iUmor Duminica 9 Octombrie 2016
Video1, Video2, Video3


Categorie: - iUmor | Vizualizări: 2929 | Adăugat de: apropo | Tag-uri: iumor 9 octombrie 2016, iumor editia 2 sezonul 2, delia, emisiuni online, Cheloo, sezonul 2 iumor, Mihai Bendeac, antena 1, duminica 9.10.2016, iumor | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: