11:26

iUmor Duminica 2 Octombrie 2016 Online

Show-ul tv care se afla in cautarea celor mai irezistibile numere de comedie, emisiunea iUmor revine pe micile ecrane duminica 2 octombrie 2016 cu sezonul 2, de la orele 20:00 pe antena 1.
Cel mai traznit juriu va fi si el prezent acolo unde ii este locul, in fata scenei de la iUmor, unde va juriza numerele celor care cred ca au umorul in sange.

Noutatea sezonului 2 iUmor va fi Vlad Grigorescu, fostul concurent care a castigat primul sezon, care isi schimba statutul de fost concurent in cel de prezentator alaturi de Serban Copot.
Prima editie a sezonului 2 iUmor din 2.10.2016 se anunta una exploziva mai ales ca vom avea parte de numere pline de savoare.

Pe scena de la iUmor isi va face aparitia Tarzan. Sau asa pare a fi unul dintre concurenti care va lasa masca juratii cu aparitia sa dar si cu numarul pregatit. Acesta a pregatit o piesa doar ca piesa contine doar cateva viersuri care se repeta la nesfarsit. Cel care va fi cel mai impresionat de acest numar va fi Mihai Bendeac. Insa acesta nu va fi singurul concurent care il va impresiona pe indragitul actor.
Doina Teodoru ii va fura inima lui Mihai Bendeac. In ciuda aparitiei sale plina de inocenta, aceasta va dezlantui pe scena de la iUmor un adevarat uragan. Numarul sau se bazeaza pe glumele facute pe seama juratilor, glume care de multe ori vor fi acide si pline de un umor care il va impresiona pana si pe Cheloo.
Un alt numar care il va face pe cel mai greu de multumit jurat, Cheloo, sa isi dea like-ul este numarul de stand-up comedy al unui concurent din Moldova.
Iar senzatia serii la iUmor va fi numarul de pantomima a unui francez care il va lua prin surprindere pe Mihai Bendeac cu un sarut.
O alta aparitie surpriza in editia 1 a sezonului 2 iUmor va fi Iulian Barbu care vine costumat in stripper pe o tricicleta.
Insa nu toti concurentii vor fi pe placul celor 3 jurati. Gabriela Popescu il va aduce la disperare cu numarul sau pe Mihai Bendeac.

Asa ca seara la iUmor se anunta incendiara iar controversele si glumele de la masa juriului nu vor lipsi. Efervescenta Deliei, profesionalismul lui Mihai Bendeac si franchetea lui Cheloo, vor face senzatie in aceasta seara la iUmor.
Nu rata o seara in care "vei muri de ras" alaturi de primii concurenti ai sezonului 2 iUmor, duminica 2 octombrie 2016 de la orele 20:00 la antena 1.iUmor Duminica 2 Octombrie 2016
Video1, Video2, Video3


Тag: delia, iumor 2 octombrie 2016, online, premiera, Cheloo, sezonul 2 iumor, Mihai Bendeac, antena 1, duminica 2.10.2016, iumor editia 1 sezonul 2Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: