20:32

iUmor Duminica 20 Noiembrie 2016 Online

Seara paranormalului in editia 8 a sezonului 2 iUmor, duminica 20 noiembrie 2016, editie difuzata de la orele 20:00 la antena 1. Nebunia se va desfasura pe scena de la iUmor iar cel care declara ca a trait cea mai "ciudata zi " este chiar Mihai Bendeac.

Editia 8 iUmor debuteaza cu un numar de rap in...camasa de forta iar imediat dupa acest numar in scena va intra Victor Dragan si numarul sau de stand-up comedy. Hipnoza va fi si ea prezenta la iUmor in aceasta seara atunci cand pe scena va intra mentalistul Andrei Duduc care declara despre el insusi ca este de fapt "deductionist".
Insa ce va urma dupa numarul mentalistului va intrece orice asteptare. Nebunia va fi declansata de clovnul Bobo care cu al sau numar il va face pe Bendean sa isi iasa pur si simplu din minti. Mai mult concurentul se va supara pentru ca Bendeac nu i-a apreciat numarul si va intra intr-un conflict direct cu acesta.
Ce il va determina pe Mihai Bendeac sa se enerveze atat de tare si cum se va incheia momentul vom vedea in aceasta seara la iUmor pe antena 1.

Cum se face reclama pentru a vinde jucarii ne va spune Lorena, concurenta care ii va "incuia" pe Bendeac si Cheloo cu ultima jucarie scoasa din geanta.
Este seara clovnilor la iUmor. Un numar care va mai linisti atmosfera va fi spre ironia sortii tot un numar cu un clovn. Luigi vine tocmai din Italia si va readuce zambetul pe fetele juratilor cu numarul sau de mima. Cheloo chiar ii va propune "sa devina presedintele Romaniei".
Un alt numar care ii va face "noapte in minte" lui Mihai Bendeac va fi cel al unui concurent care vine imbracat in salopeta de constructor pentru a da explica despre...tangentiala.

Insa prestatia care va aduce cu adevarat paranormalul in editia 8 iUmor din 20.11.2016 va fi numarul de hipnoza pregatit de Andrei Voicu. Acesta ii va lasa masca pe cei trei jurati cu numarul sau de hipnoza. Si cum cei trei sunt greu de convins, concurentul isi va incerca talentul si pe acestia.
Ce va face acesta si cum va reusi sa ii convinga vom vedea duminica seara de la orele 20:00 la iUmor pe antena 1. Seara va fi cu totul stranie pentru Mihai Bendeac, care tot timpul are cafeaua, apa dar si pixul sarate. Insa intr-un final Delia isi va recunoaste aportul adus in aceasta farsa jucata pe tot parcursul serii.

Asa ca seara la iUmor se anunta incendiara iar controversele si glumele de la masa juriului nu vor lipsi. Efervescenta Deliei, profesionalismul lui Mihai Bendeac si franchetea lui Cheloo, vor face senzatie in aceasta seara la iUmor.
Nu rata o seara in care "vei muri de ras" alaturi de unele dintre cele mai spectaculoase numere ale sezonului 2 iUmor, duminica 20 noiembrie 2016 de la orele 20:00 la antena 1.iUmor Duminica 20 Noiembrie 2016Тag: antena1, delia, iumor 20 noiembrie 2016, iumor editia 8 sezonul 2, emisiuni online, Cheloo, sezonul 2 iumor, Mihai Bendeac, duminica 20.11.2016, iumorComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: