19:21

iUmor Duminica 16 Octombrie 2016 Online

Se scrie istorie in editia 3 iUmor, duminica 16 octombrie 2016 de la orele 20:00 pe antena 1.
Momentul care va face istorie la iUmor in aceasta seara va fi cel sustinut de Ionut Marius care isi va face intrarea imbracat intr-o ie si echipat cu un topor. Insa ce va face ca acest numar sa fie cu totul special va fi reactia celor 3 jurati in special reactia lui Cheloo care pentru prima data in istoria show-ului va rade pana la lacrimi.

In aceasta seara la iUmor se va dansa, se va canta dar nu oricum, se va canta la un morcov sau la o sticla de palinca, se va face magie, se vor spune bancuri, se va face stand-up comedy de cea mai buna calitate si chiar vom avea parte si de un numar de dresaj.
Concurentii vor fi pur si simplu lasati fara respiratie...de atata ras. Mihai Bendeac va reusi sa isi gaseasca imaginea unuia dintre rolurile pe care le-a scris pentru filmul pe care il pregateste.

Concurentii din editia 3 iUmor din 16.10.2016 vor incerca sa obtina cele trei Like-uri si vor da tot ceea ce au ei mai bun.
Una dintre concurente este o mai veche cunostinta a show-ului, este vorba de Nita Gabriela concurenta care in sezonul trecut l-a scos din pepeni pe Cheloo cu cel mai lung banc. Aceasta revine la iUmor in sezonul 2 poate va reusi sa-l faca pe Cheloo sa ii inteleaga umorul.

Asa ca unele dintre prestatiile aceastei seri din editia 3 iUmor vor reusi sa ii ridice pe cei trei membri ai juriului in picioare dar in acelasi timp ii va duce si in cealalta extrema.
Ce numere vor reusi sa ii arunce in extaz pe Mihai Bendeac, Delia si Cheloo? Care sunt concurentii care vor reusi sa ii faca pe jurati sa se ia la harta? Cine vor fi cei care vor lua Like-urile celor 3 jurati? Ramane de vazut de la orele 20:00 la iUmor pe antena 1.

Seara la iUmor se anunta incendiara iar controversele si glumele de la masa juriului nu vor lipsi. Efervescenta Deliei, profesionalismul lui Mihai Bendeac si franchetea lui Cheloo, vor face senzatie in aceasta seara la iUmor.
Nu rata o seara in care "vei muri de ras" alaturi de cele mai spectaculoase numere ale sezonului 2 iUmor, duminica 16 octombrie 2016 de la orele 20:00 la antena 1.iUmor Duminica 16 Octombrie 2016
Video1, Video2, Video3Тag: Cheloo, iumor editia 3 sezonul 2, delia, emisiuni online, sezonul 2 iumor, Mihai Bendeac, iumor, antena1, duminica 16.10.2016, iumor 16 octombrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: