18:51

iUmor Duminica 13 Noiembrie 2016 Online

iUmor s-a incheiat! declara Cheloo in editia 7 iUmor, editie difuzata duminica 13 noiembrie 2016 de la orele 20:00 pe antena 1.

Cea care il va face pe Cheloo sa se ridice in picioare si sa aplaude iar pe Mihai Bendeac sa ramana surprins de reactia colegului sau va fi Maria Popovici. Concurenta ii va face pe toti cei 3 jurati sa rada in hohote iar la finalul numarului sau de stand-up comedy sa se ridice in picioare si sa o aplaude.
Cum va reusi concurenta sa ii impresioneze pe toti cei 3 jurati vom afla in aceasta seara la iUmor pe antena 1.

Un numar de magie, un travesti, o serie de concurenti care isi vor incerca rand pe rand talentul de comediant cu diferite numere de stand-up comedy pe care o vor face mai bine sau mai putin bine; un numar de dresaj cu caini mixat cu momente muzicale, un numar de dans care va avea in centrul atentiei o broasca si un numar de caricaturi, acestea sunt prestatiile care in aceasta seara vor incerca sa smulga Like-urile celor 3 jurati.
Adrian Bighei vine la iUmor insotit de hartie si creion pentru a le face caricaturile celor 3 jurati iar Cocos Gabriel este gata sa aduca in scena un dans inedit cu care spera sa impresioneze: dansul broastei.
Momentul ii va lasa reci pe Cheloo si pe Bendeac insa cea care va fi uimita de miscarile broastei si ii va da un Like va fi Delia.

Editia 7 a sezonului 2 iUmor va fi vizitata si de o serie de concurenti care si-au mai incercat norocul si in sezonul 1 iUmor. Ovidiu Danci vine din nou in travesti cu un numar de cabaret unde o va intrepreta pe Carmen Luna. Numarul sau va fi din nou criticat iar concurentul va astepta jurizarea in spagat.
Un alt concurent care se va dovedi si mai insistent este "omul agrafa", Mircea Radu care vine din nou sa ii impresioneze pe jurati si mai ales pe Cheloo pe care l-a provocat la bataie in sezonul trecut. Cum numarul pregatit nu are succesul scontat, Mircea Radu hotaraste sa vina si a treia oara pe scena doar ca de aceasta data insotit de Radu Valahu.
Daca va reusi sa impresioneze audienta cu numarul sau vom vedea duminica seara de la orele 20:00 la iUmor pe antena 1.

Care vor fi numerele din editia 7 care vor impresiona masa juriului si care nu dar si ce comentarii vor genera vom vedea de la orele 20:00 la iUmor din 13.11.2016 la antena 1.
Vrei sa afli cum s-a descurcat Mihai Bendeac in rolul de cavaler de onoare la nunta Deliei? Atunci vezi ce confesiuni va face acesta dupa una dintre prestatiile de la iUmor in aceasta seara la antena 1.
Asa ca seara la iUmor se anunta incendiara iar controversele si glumele de la masa juriului nu vor lipsi. Efervescenta Deliei, profesionalismul lui Mihai Bendeac si franchetea lui Cheloo, vor face senzatie in aceasta seara la iUmor.

Nu rata o seara in care "vei muri de ras" alaturi de cele mai spectaculoase numere ale sezonului 2 iUmor, duminica 13 noiembrie 2016 de la orele 20:00 la antena 1.iUmor Duminica 13 Noiembrie 2016Тag: delia, emisiuni online, iumor 13 noiembrie 2016, Cheloo, sezonul 2 iumor, Mihai Bendeac, iumor, antena1, iumor editia 7 sezonul 2, duminica 13.11.2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: