10:58

Insula Iubirii Miercuri 20 Iulie 2016 Editia 13 Online

Imagini care vor ridica mercurul in termometre sunt gata sa faca senzatie in editia 13 din Insula Iubirii, miercuri 20 iulie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.

Testul suprem la care cei implicati in acest show exploziv au ales sa isi expuna relatiile se apropie de final iar presiunea ispitelor atinge cote maxime. Asa ca in editie 13 din reality show-ul Temptation Island - Insula Iubirii, ispitele isi vor juca ultima carte incercand sa atraga in jocul dorintei si al pasiunii pe cei care au jurat la inceputul emisiunii ca nimic nu ar putea sa le strice relatia.
Editia 13 a sezonului 2 din Insula Iubirii din 20.07.2016 aduce cu sine si ultima petrecere, de adio, dar si intalnirile de vis in care concurentii vor avea parte de posibilitatea de a-si spune deschis parerea despre experienta traita aici pe Insula Iubirii si cat de mult i-a ajutat sau nu in a se descoperi pe ei insasi si adevarul despre relatiile in care erau implicati.

Hamude traieste cosmarul vietii sale dupa ce primeste dovada ca Loredana l-a inselat si astfel realizeaza ca aceasta este interesata doar de partea materiala.
Constienta ca il poate pierde pe Sorin, Loredana isi scoate toti asii din maneca pentru a consolida cat mai mult o posibila relatie cu acesta si pe viitor.

Alerta pe insula fetelor in momentul in care Medanei i se face rau si ajunge la spital.
Doar ca ceea ce va soca fanii show-ului Insula Iubirii vor fi trairile lui Matei care se va afla langa Medana pe parcursul ingrijirilor ce ii vor fi acordate.
Nu rata o editie fierbinte, penultima editie, a emisiunii Insula Iubirii miercuri 20 iulie 2016 de la orele 20:30 pe antena 1 si vezi reactia concurentilor cand vor fi pusi fata in fata cu dovada infidelitatii partenerului.


Тag: Episodul 13, temptation island editia 13, sezonul 2 editia 13, insula iubirii, show tv, antena 1, insula iubirii 20 iulie 2016, miercuri 20.07.2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: