12:19

Insula Iubirii Joi 28 Iulie 2016 Online

Cel mai asteptat moment din finala sezonului 2 Insula Iubirii este gata sa faca senzatie joi 28 iulie 2016 de la orele 20:30 pe antena 1.
In editia de ieri seara a reality show-ului Temptation Island - Insula Iubirii, doua dintre cuplurile care si-au supus relatia testului suprem s-au aflat in fata lui Radu Valcan la Ceremonia Focului acolo unde au trebuit sa isi recunoasca greselile si sa faca fata adevarului.

Sasa si Elena si-au spus la revedere hotarand sa plece fiecare pe drumul sau iar Medana si Roby au dat toate previziunile peste cap. De la dezgustul pe care Medana l-a afisat dupa ce a vazut imaginile cu iubitul sau si Deea si de la declaratiile pe care le-a facut in legatura cu relatia sa cu Roby, dupa ce a refuzat inelul lui Roby, odata ajunsi in camera de hotel cei doi s-au impacat iar Medana a acceptat cererea in casatorie.

In aceasta seara in episodul de final al celui mai hot reality show al verii, Insula Iubirii Alin si Alice dar si Hamude si Loredana se vor afla fata in fata.
Pe departe cea mai asteptata intalnire este cea a lui Hamude si a Loredanei. Barbatul care a bagat mana in foc nu o data ci de doua ori pentru a garanta fidelitatea iubitei sale se va afla fata in fata cu aceasta pentru a-i cere explicatii. Mult dorita intalnire pe care Hamude si-a dorit-o pe tot parcursul timpului dupa ce a realizat ca Loredana il inseala va avea loc in episodul 15, de final din Insula Iubirii 28.07.2016 de la orele 20:30 la antena 1.
Ce isi vor spune cei doi acum cand se vor afla fata in fata, cum va reactiona Loredana cand va afla ca de fapt erau camere de luat vederi in camera ispitelor care au surprins momentul de infidelitate, cum va reactiona aceasta cand va afla ca Robert a jucat doar un rol si ca relatia pe care ea o credea reala este de fapt o metoda de a-i demonstra lui Hamude langa cine sta, toate le vezi de la orele 20:30 pe antena 1 in Finala Sezonului 2 Insula Iubirii din 28/07/2016.

Nu rata o finala exploziva a emisiunii Insula Iubirii joi 28 iulie 2016 cu imagini in premiera, cu discutii care vor da cartile pe fata si afla cum vor pleca de pe insula care le-a supus relatia la testul suprem urmatoarele doua cupluri.


Insula Iubirii Joi 28 Iulie 2016
Video 1, Video 2, Video 3, Video 4, Video 5Тag: temptation island finala, insula iubirii 28 iulie 2016, FINALA LIVE, antena1, joi, finala sezonului 2, insula iubirii, insula iubirii episodul 15Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: