18:16

In Puii Mei Miercuri 9 Noiembrie 2016 Online

Daca pana acum nu "ai lesinat" de ras, ultima editie a acestui sezon In Puii Mei promite ca o vei face in aceasta seara de la orele 20:30. Miercuri 9 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la In Puii Mei se rade la scena deschisa iar Mihai Bendeac si gasca sa promit o seara de neuitat.
Cele mai explozive scheciuri, parodii care te vor da pe spate de atata ras si personaje deja consacrate dar si altele noi care isi vor face intrarea in forta in episodul 6 In Puii Mei.

Dani Mocanu, celebrul cuplu Gica si Piti, parodierea unor scene de pe celebrul You Tube si alte personaje care v-au incantat serile de miercuri isi vor incepe parada incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Vom fi martorii unui duet intre 2 dintre personajele cele mai controversate ale showbiz-ului autohton. Ramona Badulescu vine sa ii spuna in rime Oanei Roman cum sa se imbrace.
Hagi si Piturca sunt surprinsi la liceu acolo unde urmeaza ca profesorul de fizica sa tina o lectie deschisa. Cum vor explica cei doi principiul de functionare al soneriei dar si ce stiu cei doi despre Amperi vom vedea in ultimul episod al emisiunii In Puii Mei din 9.11.2016.
Familia din universul paralel va fi si ea prezenta la finalul sezonului In Puii Mei iar ce transporta Dani Mocanu in bagajul sau vom afla la controlul de securitate de la aeroport.

O alta scena la fel de spumoasa pregatita de Mihai Bendeac va fi una care va parodia proba orala de limba romana de la bacalaureat.
Fostii concurenti din primul sezon iUmor vor avea si ei propria sceneta in ultima editie a acestui sezon In Puii Mei. Mihai Bendeac in interpretarea lui George Tanase este urmarit de Marean Vanghelie in interpretarea concurentului Cosmin Marinescu.

Razi pana nu mai poti alaturi de Mihai Bendeac si personajele sale celebre pe antena 1 acolo unde de la orele 20:30 va fi difuzata ultima editie a acestui sezon a emisiunii In Puii Mei, miercuri 9 noiembrie 2016.Тag: show tv, Mihai Bendeac, antena 1, in puii mei editia 6, in puii mei 9 noiembrie 2016, miercuri 9.11.2016, emisiuni online, final de sezonComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: