14:24

In Puii Mei Miercuri 5 Octombrie 2016 Online

Cele mai celebre personaje de comedie revin pe micile ecrane in primul episod al celui mai nou sezon In Puii Mei, miercuri 5 octombrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Mihai Bendeac si echipa sa revin la antena 1 cu cele mai explozive scheciuri, cu parodii care te vor da pe spate de atata ras si cu personaje deja consacrate dar si cu altele care isi vor face intrarea in forta pe scena comediei din show-ul tv In Puii Mei.

Prima editie a show-ului tv In Puii Mei il va aduce in prim plan pe tortionarul Visinescu care se inroleaza in trupele Politiei de Proximitate acolo unde va patrula alaturi de un coleg cam prea vorbaret pentru temutul tortionar. Nici bine nu a intrat in randurile celor care mentin ordinea publica, ca Visinescu a si primit un caz care ii va pune in valoare toate calitatile.
Daca vrei sa vezi ce top al profesorilor din invatamantul actual a pregatit Mihai Bendeac si echipa sa. Cum arata profesorul manelist, profesorul caruia i s-a pus pata pe tine, profesorul cu care nu iti merge sau profesorul corect? Atunci fii de la orele 20:30 pe antena 1 acolo unde va fi difuzat episodul 1 al show-ului tv de comedie In Puii Mei.
Se merge la film in aceasta seara la In Puii Mei din 5.10.2016. O intoarcere in timp ne duce in anul 1987 atunci cand a aparut filmul Liceenii. Iar cele doua personaje care merg sa vizioneze renumitul film sunt renumitii Gica si prietenul sau Piti. Insa care este motivul pentru care cei doi hotarasc sa mearga la cinema vezi in aceasta seara de la orele 20:30 la In Puii Mei pe antena 1.

Vlad Grigorescu iti arata cum sa mergi la sigur in castigarea unui pariu. Asa ca pentru a-si demonstra talentul il va provoca pe Dorian Popa. Despre ce fel de pariu este vorba si daca va reusi Dorian Popa sa ii dejoace planurile castigatorului din sezonul trecut iUmor afla in aceasta seara la In Puii Mei.
Petrece o seara alaturi de Mihai Bendeac si personajele sale celebre pe antena 1 acolo unde de la orele 20:30 va fi difuzata editia 1 a emisiunii In Puii Mei, miercuri 5 octombrie 2016.In Puii Mei Miercuri 5 Octombrie 2016
Video1 si Video2


Тag: 5.10.2016, miercuri, visinescu, in puii mei 5 octombrie 2016, In puii mei online, in puii mei episodul 1, sezon nou, premiera, show tv, Mihai BendeacComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: