16:19

In Puii Mei Miercuri 2 Noiembrie 2016 Online

Pregateste-te sa "te tavalesti" de ras alaturi de Mihai Bendeac si gasca sa in episodul 5 al celui mai nou sezon In Puii Mei, miercuri 2 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.

Daca pana acum s-au parodiat tipurile de profesori sau tipurile de elevi, acum e timpul sa fie parodiate si tipurile de cersetori. Tipul cersetorului actor, al celui violent, cersetorul cantaret sau cel mut toate vor provoca hohote de ras in episodul 5 In Puii Mei in aceasta seara pe antena 1.
Cheloo pleaca in Suedia insa in drumul sau va trece si de controlul de securitate de la aeroport insa ce transporta acesta in bagajul sau vom vedea in aceasta seara de la orele 20:30 la In Puii Mei din 2.11.2016 la antena 1.

Cele mai explozive scheciuri, parodii care te vor da pe spate de atata ras si personaje deja consacrate dar si altele noi care isi vor face intrarea in forta in episodul 5 In Puii Mei.
Celebrul Adrian Mititelu merge la o intalnire pe nevazute insa la restaurant acesta o va intalni si pe...Olguta. Care va fi reactia celor doi cand se vor vedea, vom afla de la orele 20:30 pe antena 1 acolo unde va fi difuzat episodul 5 al show-ului tv de comedie In Puii Mei.

Regele fitelor, fenomenalul Versace ne va arata cam ce se afla aruncat in cosul sau de gunoi.
BacaLaurian va fi si el prezent in aceasta seara la In Puii Mei si ne va povesti in varianta sa romanul Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi.
Piti si Gica vor avea si ei o intalnire cu sublocotenentul Ecaterina Teodoriu chiar in transeele unde au loc schimburi de focuri cu inamicii germani.

Razi pana nu mai poti alaturi de Mihai Bendeac si personajele sale celebre pe antena 1 acolo unde de la orele 20:30 va fi difuzata episodul 5 a emisiunii In Puii Mei de miercuri 2 noiembrie 2016.Emisiunea In Puii Mei 2 Noiembrie 2016Тag: in puii mei 2 noiembrie 2016, in puii mei episodul 5, In puii mei online, parodie, sezon nou, show tv, Mihai Bendeac, antena 1, miercuri 2.11.2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: