17:15

In Puii Mei Miercuri 12 Octombrie 2016 Online

Petrece o seara de neuitat alaturi de Mihai Bendeac si gasca sa in episodul 2 al celui mai nou sezon In Puii Mei, miercuri 12 octombrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Un priveghi cu invitati surpriza, o petrecere din anii '80, un filaj pe o shaormerie, o iesire la restaurant, o oprire in trafic la cererea politiei rutiere si o serie de declaratii dupa meci sunt momentele care vor aduce rasul in casele romanilor in aceasta seara la In Puii Mei.

Cele mai explozive scheciuri, parodii care te vor da pe spate de atata ras si personaje deja consacrate dar si altele noi care isi vor face intrarea in forta in episodul 2 In Puii Mei.
Cel mai tare echipaj al politiei de proximitate are o noua misiune. Tortionarul Visinescu si colegul sau de filaj au de rezolvat un nou caz in fata unei...shaormerii.

Daca vrei sa vezi cele mai senzationale declaratii date dupa meci de antrenorii de renume din fotbalul romanesc vezi un top al acestora pregatit de Mihai Bendeac si echipa sa.
Ce declaratii date de Victor Piturca, sau de Gigi Becali, de Gheorghe Hagi sau Emeric Jenei a parodiat Mihai Bendeac, atunci fii de la orele 20:30 pe antena 1 acolo unde va fi difuzat episodul 2 al show-ului tv de comedie In Puii Mei din 12.10.2016.

Celebrii Cheloo, Gigel Frone si Dany Mocanu sunt invitati la priveghi sa isi aduca omagiile raposatului Dumitru. Ce se va intampla la nefericitul eveniment si cat vor regreta cei indoliati moartea lui Dumitru afla in aceasta seara de la orele 20:30 pe antena 1 la In Puii Mei.

Razi pana nu mai poti alaturi de Mihai Bendeac si personajele sale celebre pe antena 1 acolo unde de la orele 20:30 va fi difuzata editia 2 a emisiunii In Puii Mei de miercuri 12 octombrie 2016.In Puii Mei Miercuri 12 Octombrie 2016Тag: in puii mei 12 octombrie 2016, in puii mei episodul 2, sezon nou, show tv, visinescu, Mihai Bendeac, miercuri 12.10.2016, In puii mei online, parodieComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: