07:11

Gala Mireasa pentru fiul meu Sambata 15 Octombrie 2016 online

Gala plina de dezvaluiri incendiare la Mireasa pentru fiul meu, sambata 15 octombrie 2016 la antena 1, in prima parte incepand cu orele 14:00 si in cea de-a doua parte de la orele 17:00.

Paula Chirila a pregatit o serie de materiale care vor face valva in randul concurentilor dar si al fanilor infocati ai show-ului matrimonial.
De-a lungul acestei saptamani la Mireasa pentru fiul meu s-au petrecut multe evenimente, iar subiectele care necesita lamurite sunt la fel de multe. Asa ca cei mai vizati concurenti din materialele difuzate in Gala Mireasa pentru fiul meu din 15.10.2016 vor fi invitati la discutii.

Se vor face si o serie de dezvaluiri, insa pe departe cea mai asteptata interventie in Gala Mireasa pentru fiul meu va fi prezenta fostei iubite a lui Valentin.
Acesta nu este sigur ca fetita pe care o are si pe care a crescut-o este a sa, asa ca a cerut un test de paternitate. Prin urmare in Gala din acesta saptamana vom avea parte de o confruntare fata in fata a celor doi, confruntare la care va asista insa si Andrada.
Insa despre ce este vorba veti vedea in aceasta dupa-amiaza la Mireasa pentru fiul meu pe antena 1.

Un alt subiect care necesita discutii este trecutul tulburator al Iuliei. Din materialele filmate a reiesit ca aceasta a fost abuzata fizic de fostul sau iubit iar traumele pe care fata le-a suferit in fosta relatie se vad cu ochiul liber. Concurentii au fost socati de dezvaluirile Iuliei, la fel si mama acesteia care a declarat ca aude pentru prima data aceste lucru. Cum va influenta acest lucru relatia Iuliei cu Ciprian si ce alte discutii se vor purta vezi in Gala Mireasa pentru fiul meu din aceasta sambata la antena 1.
Concursurile nu vor lipsi nici din aceasta Gala Mireasa pentru fiul meu iar probele menite sa mai destinda atmosfera vor fi rasplatite cu un premiu pe masura.

Cu sufletul la gura sunt asteptate si voturile publicului, mai ales de Carmen si Emil care in aceasta Gala risca sa isi ia ramas bun de la competitia matrimoniala.
Cine cu cine s-a mai cuplat? Cine s-a despartit? Cine vor fi mirii saptamanii? Dar mai ales daca se vor face eliminari? Vezi in Gala Mireasa pentru fiul meu, sambata 15 octombrie 2016 la antena 1.

Тag: ora 14:00, Valentin, sambata 15.10.2016, eliminari, ora 17:00, gala mireasa pentru fiul meu 15 oct, mireasa pentru fiul meu online, A1Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: