22:35

FanTastic Show Sambata 20 August 2016 Finala Online

Daca pana acum nu a fost lupta intre cei doi fantastici, Finala FanTastic Show de sambata 20 august 2016 aduce o adevarata desfasurare de forte la antena 1 de la orele 20:00.

In inferioaritate la puncte fata de adversarul sau Andrei Stefanescu, Liviu Varciu ii va aduce in echipa verde pe care o conduce, pe Nicoleta Nuca si Jean de la Craiova.
Nici Andrei Stefanescu nu se lasa mai prejos iar echipa rosie al carei capitan este va fi compusa din Rona Hartner si Catalin Bordea.
Probele tot 11 la numar vor fi iar cel care va dirija totul va fi Florin Ristei.

Pentru a atrage norocul de partea sa in Finala de la FanTastic Show din 20.08.2016, Liviu Varciu a apelat la artificiu: si-a lasat mustata, care crede acesta ca ii poarta noroc.
Probe ca Memoria, Proba de Grup, Butoaiele cu Apa, Karaoke cu Cuvintele Lipsa, Alfabetul, Ruleta Imitatorilor, Recunoaste Vedeta sau Recunoaste Melodia sunt cele care vor decide cine detine suprematia la FanTastic Show din aceasta vara.
La proba Popularul invitatul langa care cate un membru al fiecarei echipe va canta o melodie din repertoriul acestuia va fi chiar Aurelian Temisan.

Lupta se anunta apriga iar cei doi capitani isi vor da toata silinta sa obtina cat mai multe puncte ca in final sa castige trofeul acestui sezon FanTastic Show.
Daca mustata lasata ii va aduce lui Liviu Varciu si trofeul sezonului FanTastic Show vezi in Finala FanTastic Show din aceasta seara pe antena 1.
Nu rata o competitie artistica exploziva si vezi cine va fi castigatorul FanTastic Show in Finala FanTastic Show de sambata 20 august 2016 de la orele 20:00 pe antena 1.


FanTastic Show Sambata 20 August 2016 Finala
Video 1, Video 2, Video 3


Тag: FINALA LIVE, 20.08.2016, antena 1, finala fantastic show, emisiuni online, fantastic show 20 august 2016, fantastic show online, sambata, castigatorComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: