09:50

Chefi la Cutite Marti 8 Noiembrie 2016 Online

Ultima batalie inaintea semifinalelor se anunta a fi "pe viata si pe moarte" in editia 20 Chefi la Cutite, editie difuzata marti 8 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Inaintea ultimei confruntari chef Sorin Bontea si chef Florin Dumitrescu se afla pe picior de egalitate nu doar in numarul de oameni ci si in numarul de confruntari castigate. Pentru chef Catalin Scarlatescu insa lucrurile se prezinta in...negru la fel ca si culoarea echipei pe care o conduce.

Editia de ieri seara Chefi la Cutite a fost una cu un deznodamant nu prea placut pentru chef Scarlatescu care a realizat ce greseala mare a facut cand si-a ales echipa. A realizat faptul ca Filip a facut complotat cu Ionela pentru a-i submina autoritatea si pentru a-i sabota echipa. Motivul?
Inca de nedeslusit pentru chefi. Ramas singur Alexandru Filip promite razbunare insa ce are de gand sa faca acesta ramane de vazut in editia din aceasta seara a emisiunii Chefi la Cutite pe antena 1.
O singura proba ii mai desparte de semifinala iar Scarlatescu declara ca se simte puternic si gata sa castige macar ultima confruntare cu cei doi colegi ai sai. Insa daca va fi lasat de cei 3 membri ai echipei sale aflam de la orele 20:30 in editia 20 Chefi la Cutite din 8.11.2016.

In aceasta seara la Chefi la Cutite pentru confruntarea finala se merge la cumparaturi. Un adevarat bucatar trebuie sa stie cum sa isi faca aprovizionarea si cum sa isi dramuiasca bugetul. Asa ca cele 3 echipe vor trebui sa isi faca cumparaturile si sa se incadreze atat in timp cat si in bugetul alocat. Insa Gina Pistol vine cu o alta lovitura pentru cele 3 echipe.
Editia 20 Chefi la Cutite va aduce nu o eliminare ci trei eliminari. Asa ca miza castigarii ultimei confruntari este si mai mare posibilitatile ca fiecare echipa sa ramana fara 3 oameni fiind cat se poate de reale. Insa pentru chef Scarlatescu acest lucru ar insemna intrarea in semifinala fara nici un om.
De alegerile pe care le vor face cei 3 chefi pentru ultima confruntare depinde imaginea semifinalelor si de ce nu si a finalei. Odata pornita banda transportoare soarta celor 3 echipe este pecetluita. Ce culoare va domina pe banda transportoare in ultima confruntare si daca chef Scarlatescu va reusi sa isi "zdrobeasca" adversarii macar odata vom vedea in aceasta seara la Chefi la Cutite pe antena 1.

Cine va intra la duel si care vor fi cele trei farfurii care vor duce la eliminarea ultimilor concurenti inaitea semifinalei la Chefi la Cutite ne va spune la finalul editie Gina Pistol.
Care este gustul ultimei confruntari la Chefi la Cutite, cine va simti bucuria castigarii ultimei confruntari si cum se prezinta tabloul echipelor inaitea semifinalelor din sezonul 2 vom vedea in editia 20 Chefi la Cutite, marti 8 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.Emisiunea Chefi la Cutite 8 Noiembrie 2016 Editia 20AICI Video 1, Video 2, Video 3 si Video 4


Тag: online, scarlatescu, sezonul 2 editia 20, duel, antena 1, eliminare, chefi la cutite editia 20, luni, chefi la cutite 8 noiembrie 2016, 8.11.2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: