02:07

Chefi la Cutite Marti 7 Iunie 2016 Finala Online

Razboiul "la cutite" al orgoliilor celor 3 chefi se afla pe ultima suta de metri, razboi care isi va gasi castigatorul in Finala Chefi la Cutite de marti 7 iunie 2016 de la orele 20:30 pe antena 1.
Dupa o semifinala dura in care eliminarile au avut rezultate neasteptate fiecare dintre chefi a ramas cu cate un om in finala Chefi la Cutite din 7.06.2016.

Astfel Chef Sorin Bontea merge in finala cu Cristi Serb, chef Florin Dumitrescu isi infrunta colegii cu Mircea Farcas iar chef Catalin Scarlatescu o arunca in arena Finalei de la Chefi la Cutite pe Catalina Amarghioalei. Va fi "care pe care" asa cum declara chef Florin Dumitrescu si se cauta ca pe mese in fata juratilor, toti nume importante a bucatariei romanesti, sa ajunga excelenta.

Surpriza pe care Gina Pistol o anunta pentru proba de finala la Chefi la Cutite ii va lua pana si pe cei trei chefi prin surprindere. Cei trei finalisti vor avea de gatit la capacitate maxima ajutati de echipele din care au facut parte.
Astfel in bucataria Chefi la Cutite vor reveni toti concurentii dar de acesta data sa isi ajute colegul sa castige marele premiu.

Cum se vor descurca cei trei finalisti cu coordonarea unei echipe, ce tensiuni vor apare intre finalisti si echipele pe care le vor conduce si care va fi rezultatul final din farfurie vezi de la orele 20:30 in Finala Chefi la Cutite din 7/06/2016 la antena 1.
Nu rata perfectiunea in farfurie si vezi cine va fi castigatorul cooking show-ului Chefi la Cutite in finala care va avea loc marti 7 iunie 2016 de la orele 20:30 pe antena 1.Finala Chefi la Cutite de Marti 7 iunie 2016
Video1, Video 2, Video 3, Video 4

Castigatorul primei editii a show-ului culinar Chefi la Cutite: Cristi Serb


Тag: 7.06.2016, chefi la cutite 7 iunie 2016, cristian serb, finala chefi la cutite, castigator chefi la cutite, show culinar, finala online, Probe, MartiComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: