23:54

Chefi la Cutite Marti 4 Octombrie 2016 Editia 10 Online

Ultimele degustari pe nevazute vor avea loc in editia 10 a sezonului 2 Chefi la Cutite, marti 4 octombrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea si chef Catalin Scarlatescu au intrat pe ultima suta de metri a preselectiilor pe baza degustarilor pe nevazute. Sezonul 2 a adus in fata celor trei chefi farfurii inedite, farfurii pline de gust, farfurii ale unor bucatari experimentati lucrati in bucatarii de fite si cu multe stele dar si farfurii gatite de oameni de rand a caror pasiune pentru bucatarie i-a condus spre competitia culinara Chefi la Cutite.

Editia de ieri a adus in fata chefilor prieteni vechi, persoane publice, fosti concurenti dar si bucatari care au gatit pentru presedinti sau au lucrat in restaurante cu stele Michelin.
Ultima editie a degustartilor pe nevazute, editia 10 Chefi la Cutite din 4.10.2016 aduce in fata chefilor noi surprize printre care si pe Horia Brenciu care le va face o reala surpriza cu preparatul sau.
Deja se ascut cutitele iar cei trei chefi se gandesc la probele pe care le vor impune concurentilor care au luat cel putin 2 cutite in editiile preselectiilor pe nevazute.

Gina Pistol va invita in bucatarie pe ultimii concurenti iar ce vor gati acestia si cat de mult vor impresiona papilele gustative preparatele acestora vezi in aceasta seara la Chefi la Cutite pe antena 1.
Cine sunt concurentii care vor lua ultimele cutite, ce farfurii vor gasi cei trei chefi dupa ridicarea closurilor si cine sunt concurentii care se vor arata de dupa cele 2 usi ale panoului vezi de la orele 20:30 la Chefi la Cutite editia 10 a sezonului 2.

Petrece o seara plina de gust si savoare alaturi de ultimele degustari pe nevazute la Chefi la Cutite, marti 4 octombrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.Chefi la Cutite Marti 4 Octombrie 2016 Editia 10
Video1, Video2, Video3


Тag: chefi la cutite 4 octombrie 2016, show culinar, marti 4.10.2016, editia 10, chefi, online, antena 1, sezonul 2 editia 10, degustari pe nevazuteComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: