17:48

Chefi la Cutite Marti 20 Septembrie 2016 Editia 6 Online

Se degusta din nou pe nevazute in editia 6 la Chefi la Cutite, marti 20 septembrie 2016, de la orele 20:30 a antena 1.
Editia 6 a sezonului 2 Chefi la Cutite ii pune fata in fata pe chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu si chef Catalin Scaralatescu, cu cele mai inedite preparate dar si cu unele pe care nu si-ar fi dorit niciodata sa le deguste.

Cele mai avizate papile gustative din arta culinara autohtona sunt aduse in ringul bataliei de la Chefi la Cutite, asa ca cei trei chefi vor fi din nou pusi in postura de a da cu ghicitul nu doar in legatura cu ceea ce ii asteapta sub cele 3 capace din fata dar si cine sunt cei care au gatit farfuriile.

Pe langa munca cei trei chefi mai au si momente de odihna in care incearca sa se destinda jucand carti pe pedepse. Una dintre pedepse ii va da mult de furca lui chef Sorin Bontea in aceasta seara la Chefi la Cutite, cand va avea de terminat prima farfurie servita insa acesta se va trezi in fata cu o farfurie plina de quinoa, aliment care nu ii prea este pe plac.

Traditia romaneasca vine in editia 6 Chefi la Cutite din 20.09.2016 sa impresioneze juriul. Matei, este un impatimit sustinator al traditiilor romanest. Asa ca cei trei chefi se vor trezi in fata cu cate un tocat pe care se afla nu altceva decat paine si sare. Cat de impresionati vor fi insa cei trei chefi de preparatul acestuia si daca va obtine cutitele care il vor trimite mai departe vezi de la orele 20:30 in editia 6 a sezonului 2 Chefi la Cutite.
Nu rata o noua degustare pe nevazute, cu farfurii care vor impresioana, cu povesti de viata emotionante dar si cu glume si voie buna in editia 6 Chefi la Cutite, marti 20 septembrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.Emisiunea Chefi la Cutite 20 septembrie 2016 editia 6
Video1, Video2, Video3


Тag: degustari pe nevazute, chefi la cutite 20 septembrie 2016, antena 1, show tv, Sezon 2, emisiuni online, marti 20.09.2016, chefi la cutite editia 6Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: