12:25

Chefi la Cutite Marti 1 Noiembrie 2016 Online

Culoare in farfurie! Aceasta este cerinta Ginei Pistol care aduce la bancul de lucru a celor 3 echipe tema farfuriei pentru care cei trei chefi trebuie sa isi dovedeasca maiestria in editia 18 Chefi la Cutite, marti 1 noiembrie 2016, editie difuzata de la orele 20:30 la antena 1.

Editia de ieri seara a emisiunii Chefi la Cutite i-a adus la duel pe chef Florin Dumitrescu si chef Catalin Scarlatescu. Insa cel mai defavorizat a fost Florin Dumitrescu si echipa gri pe care o conduce, acesta trezindu-se la final cu crema echipei sale la decizia pentru eliminare.
Mihali din Franta si Marius din Belgia au avut cele mai proaste farfurii si mai mult cei doi au avut si acelasi punctaj. Asa ca chef Dumitrescu a trebuit sa ii puna pe cei doi la o proba de baraj.
Experienta in cele mai bune bucatarii si-a spus cuvantul iar cele doua farfurii "a stins lumina" celor 3 chefi. Doar ca concursul este concurs iar cel mai bun castiga. Rata lui Mihai invingand tartarul lui Mihali.

Se pare ca sezonul 2 Chefi la Cutite nu este cu noroc pentru chef Catalin Scarlatescu iar membrii echipei negre pe care acesta o conduce in lupta suprematiei in bucatarie ii dau mari batai de cap. Nu doar ca nu reuseste sa castige nici o competitie dar se pare ca nici sa ii coordoneze nu mai poate, iar capul rautatilor este Alexandru Filip care angreneaza in jurul sau intreaga echipa.
"Cei din echipa neagra au uitat cine sunt chefii" acestea sunt spusele lui chef Sorin Bontea care la randul sau va intra intr-o altercatie "la cutite" cu Alexandru Filip.
Cum se va incheia conflictul celor 2 dar si ce pozitie va lua chef Catalin Scarlatescu cu privire la comportamentul echipei negre in fruntea careia se afla ramane de vazut in aceasta seara la Chefi la Cutite editia 18 pe antena 1.

Tema editie 18 Chefi la Cutite va ridica din nou mari probleme in alegerile pe care cei trei chefi le au de facut, mai ales ca se pare ca nu este chiar atat de usoara. De farfuria pe care cei trei o gandesc pentru ca echipa lor sa o gateasca se pare ca depinde cel mai mult si votul juriului.
Ce decizii si ce alegeri vor face cei trei chefi? Cat de inspirati vor fi in alegerea ingredientelor din aceasta seara? Cat de bine isi vor conduce echipele si daca in final vor face alegerea corecta ramane de vazut in show-ul culinar Chefi la Cutite din 1.11.2016 de la orele 20:30 pe antena 1.
Tensiunile se acumuleaza, iar cei trei chefi vor "lua foc", nervii acestora fiind solicitati la maxim, toate cele 3 echipe parand ca au intrat cu stangul in confruntarea din aceasta seara. Oalele si tigaile vor sari in jurul lui chef Catalin Scarlatescu care se pare ca nu reuseste sa isi gaseasca inspiratia. Chef Sorin Bontea este nemultumit de cum se misca unii din oamenii sai. Iar chef Florin Dumitrescu este mai hotarat ca niciodata sa castige aceasta confruntare.
Momentul sosirii farfuriilor pe banda transportoare va da din nou palpitatii celor 3 chefi dar si celor 3 echipe care nu isi doresc sa mai intre la duel.

Vezi un adevarat spectacol in bucatarie, in cel mai urmarit show culinar al momentului, emisiunea Chefi la Cutite editia 18, editie care in final va stabili care sunt culorile care vor intra la duel dar si care echipa va mai pierde un coechipier.
Sub ce culori se va duce duelul editiei 18 Chefi la Cutite si cine va spune la revedere competitiei mai ales ca Gina Pistol va anunta eliminarea mai multor concurenti, ramane de vazut de la orele 20:30 pe antena 1.

Cam care este gustul competiei si cat de ascutite sunt cutitele celor trei chefi in sezonul 2 vezi de la orele 20:30 la Chefi la Cutite, marti 1 noiembrie 2016 la antena 1.Chefi la Cutite Marti 1 Noiembrie 2016Тag: luni, duel, antena 1, eliminare, chefi la cutite editia 18, chefi la cutite 1 noiembrie 2016, 1.11.2016, scarlatescu, online, sezonul 2 editia 18Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: