13:02

Chefi la Cutite marti 18 octombrie 2016

Dupa ce in editia de ieri a emisiunii culinare Chefi la Cutite am vazut prima confruntare dintre cei trei chefi, astazi avem o noua runda in care intriga, arta si inspiratia echipelor este pusa la incercare.

Degustarile pe nevazute s-au incheiat, etapa testarilor a trecut si ea, a venit timpul ca cei trei chefi sa se avante in adevaratul razboi pentru castigarea suprematiei in bucatarie iar prima batalie se da marti 18 octombrie 2016 de la orele 20:30 in editia 14 Chefi la Cutite pe antena 1.
Echipa rosie, echipa gri si echipa neagra vor avea de infruntat prima proba iar cea care va aduce tematica acesteia va fi ca de obicei frumoasa Gina Pistol.
La bancurile de lucru din bucataria de la Chefi la Cutite se va gati tradiotional romaneste doar ca reinventat. Ce retete vor alege cei trei chefi pentru cele trei echipe pe care le conduc?
Cat de bine vor reusi cei trei chefi sa isi coordoneze de pe margine echipele? Cat de bine vor intelege instructiunile echipele? Ramane de vazut de la orele 20:30 la Chefi la Cutite din 18.10.2016 la antena 1.

Insa se pare ca a doua proba va aduce si prima cearta intre cei trei chefi care isi doresc cu ardoare ca ei sa fie castigatorii sezonului 2 Chefi la Cutite. Ce il va determina pe chef Florin Dumitrescu sa ii spuna lui Scarlatescu, ca nu are ce cauta in aceasta competitie? De ce va spune chef Sorin Bontea ca Scarlatescu nu joaca corect? Vezi motivul pentru care cei trei chefi vor lua "foc" de la orele 20:30 in editia 14 a emisiunii Chefi la Cutite de pe antena 1.

Temuta banda transportoare isi va face simtita din nou prezenta iar cele 3 echipe vor astepta cu sufletul la gura aparitia farfuriilor care vor desemna echipa care in aceasta editie va scapa de duel dar si cele 2 echipe care vor intra la duel si astfel vor risca pierderea unui coechipier. Cine va intra la duel, ce vor avea de gatit si care va fi prima echipa care va pierde primul om vezi de la orele 20:30 la Chefi la Cutite marti 18 octombrie 2016 la antena 1Chefi la Cutite marti 18 octombrie 2016
Video1, Video2, Video3


Тag: chefi la cutite, marti 18 octombrie 2016, Chefi la Cutite marti 18 octombrieComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: