20:03

Chefi la Cutite Marti 15 Noiembrie 2016 Online

Alex Balan si Cristian Voicu sunt cei doi finalisti care dau tonul Finalei Chefi la Cutite marti 15 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Chef Sorin Bontea si chef Florin Dumitrescu sunt cei doi cavaleri care vor lupta in turnir-ul din Finala Chefi la Cutite iar varfurile lor de lance vor fi Alex Balan respectiv Cristian Voicu. Daca pentru chef Sorin Bontea era clar ca Alex va ajunge in finala, pentru chef Florin Dumitrescu, intrarea lui Cristi a fost o adevarata surpriza.
Surpriza a fost si mai mare pentru finala sezonului 2 Chefi la Cutite cu cat in finala in loc de trei finalisti se vor duela doar doi.

Culoarea neagra pe care chef Catalin Scarlatescu a purtat-o a fost cu adevarat nefasta pentru acesta, in marea finala de la Chefi la Cutite, renumitul chef ramanand fara reprezentanti. Daca a avut speranta ca Robert va face o figura frumoasa si va ajunge in finala, ultima farfurie a acestuia din semifinala de ieri a fost un dezastru iar chef Scarlatescu a notat farfuria acestuia cu nota doi.
Prin urmare la linia de start a Finalei Sezonului 2 Chefi la Cutite se vor alinia doar chef Dumitrescu si chef Bontea, echipa gri contra echipa rosie.

Declaratiile celor doi chefi sunt pline de subintelesuri. Chef Bontea il ameninta pe contracandidatul sau chef Dumitrescu ca specialitatea sa este victoria si sa se pregateasca de gustul amar al infrangerii. Pe cand chef Dumitrescu ii atentioneza pe chef Bontea ca nu doar ca vine ultima runda a competitiei Chefi la Cutite ci ca aceasta este si runda in care Bontea va pierde.
Seara ii va aduce fata in fata pe cei doi finalisti iar Gina Pistol va intra in bucataria Chefi la Cutite acolo unde ii va anunta proba. Alex si Cristi vor avea bucuria de a-si reintalni fostii coechipieri doar ca de aceasta data ei se vor afla la conducerea lor.
Proba finalei le va testa celor doi puterea de a coordona o echipa, determinarea pe care o au si capacitatea de a lucra sub presiune. Iar cei care vor juriza proba si a caror vot valoreaza 30 de mii de euro sunt bucatari experimentati si critici culinaro-gastronomici renumiti.

Provocarile vor fi mari iar presiunea finalei isi va spune cuvantul nu putine fiind momentele cand cei doi finalisti se vor duela nu doar in farfurie ci si verbal.
Cine va scoate cele mai bune farfurii? Cine isi va coordona cel mai bine echipa astfel sa scoata farfurii demne de o finala de cinci stele? Cum vor fi apreciate farfuriile finalistilor de cei din juriu?
Dar mai ales care este farfuria care se ascunde sub closul pe care Gina Pistol il va ridica vom vedea in Finala de la Chefi la Cutite sezonul 2 din 15.11.2016 de la orele 20:30 la antena 1.

Care este gustul Finalei la Chefi la Cutite si cine este cel care va simti bucuria castigarii finalei din sezonul 2 vom vedea in editia 22 Chefi la Cutite, marti 15 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.
Va reusi Chef Bontea sa isi mai adauge o victorie la palmares?Chefi la Cutite Marti 15 Noiembrie 2016


Тag: castigator, Marti, chefi la cutite 15 noiembrie 2016, alex, 15.11.2016, finala chefi la cutite, sezonul 2, Cristi, antena 1, chefi la cutite editia 22Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: