16:25

Chefi la Cutite Marti 11 Octombrie 2016 Editia 12 Online

Se aleg echipele langa care cei 3 chefi vor defila in urmatoarea etapa a luptei pentru castigarea suprematiei in bucatarie.
Editia 12 a emisiunii Chefi la Cutite continua seria probelor de Bootcamp, probe care vor scoate in evidenta aspectul, gustul, inovatia si tehnica concurentilor, adica toate acele calitati pe care cei 3 chefi le urmaresc pentru a-si alcatui echipele.

Daca in prima parte a etapei testarilor salata de fructe a redus la jumatate numarul concurentilor astazi la Chefi la Cutite vom vedea cui i-a creat greutati salata Boeuf si maioneza.
Cine a dat dovada de inovatie in farfurie si cati din cei 45 de concurenti au pregatit o farfurie demna de a fi servita intr-un restaurant de fine dining vezi in aceasta seara in editia 12 a emisiunii Chefi la Cutite la antena 1.

Numarul celor 45 de concurenti care au ramas dupa prima testare se va micsora si mai mult dupa aceasta proba, insa urmatoare proba va pune la incercare o alta calitate a concurentilor. Chef Sorin Bontea le va da concurentilor ramasi doar doua cuvinte biftec tartar, iar presiunea pusa pe umerii concurentilor va fi si mai mare cand va fi anuntat timpul acordat realizarii preparatului, 15 minute.
Asa ca tocatoarele vor fi la mare cautare iar ascutisul cutitului va face diferenta in aceasta proba.
Cine va prepara cel mai bun biftec tartar, cine va da dovada de inovatie si de gust rafinat vezi de la orele 20:30 la Chefi la Cutite din 11.10.2016 la antena 1.

Chef Florin Dumitrescu, chef Catalin Scarlatescu si chef Sorin Bontea sunt gata sa isi aleaga membrii echipelor langa care se vor avanta in cea mai crunta batalie a orgoliilor in bucatarie. Insa realizatorii emisiunii Chefi la Cutite au pregatit o mare surpriza si pentru acestia, culoare tunicilor va fi trasa la sorti. Asa ca cei trei chefi se vor alege cu o alta culoare.
Daca se va schimba si norocul odata cu schimbarea culorii echipei vom vedea insa la finalul luptei la cutite a celor trei chefi.

Cat de inspirati vor fi cei trei chefi in alegerea membrilor echipei pe care vor trebui sa o ghideze in lupta care le va aduce prestigiul in bucatarie, cat de bine isi vor face alegerile si daca in final vor face alegerea corecta ramane de vazut in show-ul culinar Chefi la Cutite pe antena 1.
Vezi un adevarat spectacol in bucatarie, show-ul culinar Chefi la Cutite editia 12, editie care in final va stabili cei 18 concurenti care din editia viitoare vor gati la bancurile de lucru sub coordonarea celor 3 chefi.

Sub ce culoare vor lupta cei trei chefi dar si care va fi componenta echipei rosii, a celei negre si a echipei argintii afla in aceasta seara la Chefi la Cutite editie 12 de la orele 20:30 la antena 1.
Cam care este gustul competiei si cat de ascutite sunt cutitele celor trei chefi in sezonul 2 vezi de la orele 20:30 la Chefi la Cutite, marti 11 octombrie 2016 la antena 1.Chefi la Cutite Marti 11 Octombrie 2016 Editia 12
Video1, Video2, Video3 si Video4Тag: chef bontea, marti 11.10.2016, echipe, chef scarlatescu, chefi la cutite 11 octombrie 2016, dumitrescu, editia 12 sezonul 2, chefi la cutite editia 12Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: