10:58

Chefi la Cutite Luni 7 Noiembrie 2016 Online

Meniu de nunta! Asta cere sa fie in cele 11 farfurii ale acestei noi confruntari Gina Pistol, in editia 19 Chefi la Cutite, luni 7 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Tema este si una plina de emotie pentru cel putin 2 dintre cei 3 chefi. Chef Sorin Bontea isi aduce aminte ca a cantat la nunta sa insa chef Florin Dumitrescu recunoaste ca el a conceput meniul si chiar a facut training cu echipa de bucatari inainte de nunta. Insa chef Catalin Scarlatescu nu se lasa deloc intimidat el declarand ca meniurile sale de nunta au facut furori la unele dintre cele mai extravagante nunti de pe plaiurile autohtone.

Cei 3 chefi vor avea de alcatuit o farfurie de degustare adica o farfurie care sa contina cate un exemplu din fiecare fel de mancare din meniul de nunta doar ca totul sa fie unit intr-o armonie perfecta, demna de o farfurie de fine dining.
Cele 3 echipe pleaca pe picior de egalitate in aceasta confruntare dupa ultimul duel si echipa rosie a lui chef Bontea ramanand in 4 oameni. Insa numarul 4 nu inseamna ca sansele sunt egale pentru cei 3 chefi, fiind cunoscut faptul ca chef Scarlatescu nu se afla pe aceeasi lungime de unda cu echipa sa. Alexandru Filip ii pregateste o mare surpriza lui chef Catalin Scarlatescu iar in sabotajul sau o va angrena bineinteles si pe Ionela Muresan si nu numai.
Chef Sorin Bontea este hotarat sa il egaleze pe chef Dumitrescu la victorii insa acesta nu se va lasa cu una cu doua gustul victoriei din ultima confruntare dandu-i aripi acestuia si echipei gri pe care o conduce.

Dupa haosul de la bancurile de lucru acolo unde cei trei chefi isi vor da si tunica de pe ei pentru a scoate cele mai tari farfurii, urmeaza tensiunea asteptarii la banda transportoare. Jurizarea va fi pe masura farfuriei, cele care vor degusta meniul de nunta a celor 3 chefi fiind doamne si domnisoare abia casatorite sau ce urmeaza a face marele pas.
Momentul sosirii farfuriilor le va da palpitatii celor trei chefi dar si celor 3 echipe. Care este culoarea farfuriei care va detine monopolul pe banda transportoare a editiei 19 Chefi la Cutite din 7.11.2016 ramane de vazut de la orele 20:30 la antena 1.

Cat de inspirati vor fi cei trei chefi in alegerea meniului de nunta, tema acestei confruntari, cat de bine isi vor face alegerile si daca in final vor face alegerea corecta ramane de vazut in show-ul culinar Chefi la Cutite pe antena 1.
Vezi un adevarat spectacol in bucatarie, show-ul culinar Chefi la Cutite editia 19, editie care in final va stabili care sunt culorile care vor intra la duel dar si care echipa va mai pierde un coechipier.

Sub ce culori se va duce duelul editiei 19 Chefi la Cutite si cine va spune la revedere competitiei ramane de vazut de la orele 20:30 pe antena 1.
Cam care este gustul competiei si cat de ascutite sunt cutitele celor trei chefi in sezonul 2 vezi de la orele 20:30 la Chefi la Cutite, luni 7 noiembrie 2016 la antena 1.Emisiunea Chefi la Cutite 7 Noiembrie 2016 Editia 19

Тag: online, duel, antena 1, eliminare, chefi la cutite editia 19, chefi la cutite 7 noiembrie 2016, luni, sezonul 2 editia 19, 7.11.2016, scarlatescuComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: