09:24

Chefi la Cutite Luni 6 Iunie 2016 Semifinala Online

A sosit momentul sa aflam care dintre cei 9 semifinalisti sunt cei mai buni in bucatarie in semifinala Chefi la Cutite de luni 6 iunie 2016 de la orele 20:00 pe antena 1.
Cum sunt sanse ca chefii sa aiba nenorocul de a intra in finala fara reprezentanti, orgoliile acestora vor rabufni sub presiunea concursului.

Chef Florin Dumitrescu are doar doi oameni cu care defileaza iar chef Catalin Scarlatescu este cel mai in avantaj avand 4 oameni in echipa sa asa ca intepaturile si controversele nu se vor lasa asteptate.
Nici chef Sorin Bontea nu se va lasa mai prejos fiind constient ca orice greseala este fatala la acest nivel al competitiei.

Acum nu mai sunt nici echipe fiecare dintre cei 9 semifinalisti trebuind sa gateasca individual dar nu orice fel de preparat ci unul scump: homar. Iar ca nervii chefilor sa fie si mai intinsi proba aceasta va fi jurizata de membri ai familiei celor 3 chefi.
Miza este mare deoarece in prima etapa a semifinalei Chefi la Cutite din 6.06.2016 vor fi eliminati 2 concurenti.

A doua proba la Chefi la Cutite in semifinala va purta semnatura fiecaruia dintre cei 6 semifinalisti ramasi in concurs, doar ca de acesta data chefii vor fi cei care vor degusta preparatele.
Cele mai neasteptate eliminari, cele mai surprinzatoare mutari si cele mai aprinse controverse sunt gata sa ia cu asalt micile ecrane in Semifinala Chefi la Cutite de luni seara de la orele 20:00 pe antena 1.

Cine vor fi finalistii competitiei culinare Chefi la Cutite si daca vom avea chefi care vor intra in finala fara echipa vezi de la orele 20:00 in semifinala Chefi la Cutite luni 6 iunie 2016 pe antena 1.


Chefi la Cutite Luni 6 Iunie 2016 Semifinala
Video 1, Video 2, Video 3, Video 4


Тag: antena 1, semifinala, chefi la cutite 6 iunie 2016, castigatori, semifinala chefi la cutite, show culinar, finalistii chefi la cutite, 6.06.2016, luniComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: