12:48

Chefi la Cutite Luni 3 Octombrie 2016 Editia 9 Online

Explozie de arome in aceasta seara la Chefi la Cutite! Editia 9 a sezonului 2 Chefi la Cutite de luni 3 octombrie 2016 difuzata de la orele 20:30 la antena 1 se anunta a fi plina de surprize pentru cei 3 chefi care vor fi luati prin surprindere nu doar de ceea ce vor gasi sub closuri ci si de cine va iesi din spatele celor doua usi.
Se pare ca sezonul 2 Chefi la Cutite abunda in surprize de tot felul. De la farfurii de fine dining care le vor "stinge lumina" celor trei chefi, la dish-uri cu ingrediente exotice, de la bucatari care au gatit pentru presedinti pana la artisti si fete publice care vin sa demonstreze cat de bine se pricep la gatit.

Povestile concurentilor care vin sa obtina cele 3 cutite sunt de cele mai multe ori impresionante si nu de multe ori din spatele usilor au iesit oameni care pe langa ca i-au impresionat pe cei 3 chefi cu preparatul lor i-au impresionat si cu povestea drumului lor pana in acel punct.
Seara aceasta la Chefi la Cutite este insa seara artistilor, a concurentilor din sezonul trecut si a prietenilor celor 3 chefi.
Horia Brenciu vine la Chefi la Cutite sa ne demonstreze cat de bine se integreaza el in peisajul bucatarilor iar Ovidiu Danci este pregatit cu un preparat invatat de la tatal sau sa impresioneze gusturile celor 3 chefi. Chef Catalin Scarlatescu va fi surprins ca dupa ce degusta unul din preparate sa afle ca in spatele usilor se afla Liviu, unul dintre cei mai buni prieteni ai sai.
Fosti concurenti vin sa mai incerce inca odata obtinerea a macar doua din cele trei cutite care ii trimit direct in etapa urmatoare a competitiei culinare.

Insa o alta surpriza a editiei 9 Chefi la Cutite din 3.10.2016 va fi prezenta unor bucatari cu experienta in bucatarii cu renume.
Gabriel a lucrat ca bucatar in S.U.A. si a gatit pentru Bill Clinton iar Constantin a lucrat in restaurante cu stele Michelin.
Insa daca chef Catalin Scarlatescu, chef Sorin Bontea si Chef Florin Dumitrescu vor fi impresionati de ce vor pune cei doi in farfuriile lor vezi de la orele 20:30 in aceasta seara la Chefi la Cutite.

Pentru o seara plina de gust si voie buna stai pe antena 1 alaturi de degustarile pe nevazute in editia 9 Chefi la Cutite, luni 3 octombrie 2016 incepand cu orele 20:30.Chefi la Cutite Luni 3 Octombrie 2016 Editia 9
Video1, Video2, Video3, Video4


Тag: chefi la cutite editia 9, emisiuni online, chefi la cutite 3 octombrie 2016, editia 9 sezonul 2, antena 1, luni 3.10.2016, degustari pe nevazuteComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: