14:25

Chefi la Cutite Luni 31 Octombrie 2016 Online

Meniu pe gustul copiilor! Aceasta este tema farfuriei pe care cei trei chefi o au de gatit impreuna cu cele 3 echipe in editia 17 Chefi la Cutite, luni 31 octombrie 2016, editie difuzata de la orele 20:30 la antena 1.

Ultima editie a emisiunii Chefi la Cutite l-a adus intr-un con de umbra pe chef Catalin Scarlatescu care s-a trezit cu doi oameni din echipa sa pe ultimele pozitii.
Se pare ca sezonul 2 Chefi la Cutite nu este cu noroc pentru acesta iar cei doi colegii ai sai sunt mai mult decat hotarati sa ii dea o lectie mai experimentatului lor coleg.

Gina Pistol va intra in bucataria Chefi la Cutite cu o noua tema care le va pune la incercare abilitatile celor 3 chefi de a multumi pana si pe cei mai mofturosi clienti. Copiii cu varste intre 12 si 16 ani vor alcatui juriul iar chefii vot trebui sa puna in cele 11 farfurii pe care banda transportoare le va aduce in fata membrilor juriului un meniu care sa ii binedispuna pe acestia si in acelasi timp, farfuria, sa se ridice si la nivelul unei farfurii de fine-dining.
Editia 17 il va avea in prim-plan pe chef Catalin Scarlatescu, care pana acum nu a reusit sa isi aduca echipa pe care o conduce in fruntea clasamentului. Ramas doar in patru oameni, acesta este hotarat sa isi scoata si ultimul as din maneca si sa schimbe regula jocului.
Decizia pe care Scarlatescu o va lua in aceasta seara la Chefi la Cutite va lasa masca nu doar contracandidatii sai la suprematia in bucatarie ci si echipa de productie. Insa ce va face acesta pentru a-si asigura castigul celor mai multe farfurii negre pe banda transportoare ramane de vazut de la orele 20:30 in editia 17 Chefi la Cutite din 31.10.2016 pe antena 1.

Cat de inspirati vor fi cei trei chefi in alegerea meniului din aceasta seara, cat de bine isi vor face alegerile si daca in final vor face alegerea corecta ramane de vazut in show-ul culinar Chefi la Cutite pe antena 1.
Vezi un adevarat spectacol in bucatarie, show-ul culinar Chefi la Cutite editia 17, editie care in final va stabili care sunt culorile care vor intra la duel dar si care echipa va mai pierde un coechipier.

Sub ce culori se va duce duelul editiei 17 Chefi la Cutite si cine va spune la revedere competitiei ramane de vazut de la orele 20:30 pe antena 1.
Cam care este gustul competiei si cat de ascutite sunt cutitele celor trei chefi in sezonul 2 vezi de la orele 20:30 la Chefi la Cutite, luni 31 octombrie 2016 la antena 1.Chefi la Cutite Luni 31 Octombrie 2016
Тag: scarlatescu, online, sezonul 2 editia 17, duel, 31.10.2016, chefi la cutite editia 17, antena 1, eliminare, luni, chefi la cutite 31 octombrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: