18:50

Chefi la Cutite Luni 14 Noiembrie 2016 Online

Batalia pentru locurile in marea finala Chefi la Cutite sezonul 2 se da luni 14 noiembrie 2016 de la orele 20:30 in Semifinala sezonului 2 Chefi la Cutite, batalie in care cei trei chefi vor pasi impreuna dar cu sanse diferite.

Sezonul 2 Chefi la Cutite a luat o intorsatura sumbra pentru chef Catalin Scarlatescu din momentul in care acesta si-a ales membrii echipei negre pe care a condus-o in acest sezon. O serie de alegeri neinspirate si faptul ca autoritatea sa a fost subminata de doi sabotori au dus la un fiasco total pentru acesta, echipa neagra aliniindu-se la linia de start a semifinalei doar cu un singur om.
Practic batalia pentru victoriile celor 8 confruntari s-a dat intre chef Florin Dumitrescu care a condus echipa gri si chef Sorin Bontea care s-a aflat in fruntea echipei rosie.

Semifinala sezonului 2 Chefi la Cutite va desemna pe cei 3 finalisti in urma a doua probe. Gina Pistol a pregatit o proba surpriza pentru prima etapa a semifinalei. Insa ce vor avea de pus in farfurie cei 8 semifinalisti vom afla incepand cu orele 20:30 la Chefi la Cutite din 14.11.2016 la antena 1.
Emotiile vor fi maxime atat pentru concurenti cat si pentru cei 3 chefi care isi doresc cu ardoare ca in finala sa ajunga macar cu cate un om. Doar ca sansele nu sunt egale iar chef Catalin Scarlatescu va trebui sa treaca de prima proba cu doar un singur om in echipa. Juriul va fi pe masura unei semifinale, iar farfuriile primei probe vor fi jurizate de semifinalistii si finalistii sezonului 1 Chefi la Cutite.
Cine vor fi cei 5 care dupa prima etapa a semifinalei Chefi la Cutite vor reusi sa intre in etapa a doua vom vedea luni seara la Chefi la Cutite pe antena 1.

Signature dish este tema pe care Gina Pistol o va aduce la bancurile de lucru celor 5 semifinalisti care au trecut de prima proba.
"Nu am vazut in viata mea farfurii asa de frumoase!" declara chef Florin Dumitrescu. "Sincer? Am incurcat-o!" spune chef Sorin Bontea. "Plec direct la cardiolog de aici!" va spune chef Catalin Scarlatescu. Etapa a doua a semifinalei va aduce la jurizare 5 farfurii semnatura care "le va stinge lumina" celor 3 chefi care vor avea de luat decizia vietii lor.
Alegerea este foarte dificila mai ales ca toate 5 farfurii ar fi numai bune de castigat competitia culinara. Insa concursul este concurs si din cele 5 farfurii vor avea de ales doar 3.
Iar decizia nu va fi deloc simpla mai ales ca chefii prin votul lor pot duce la eliminarea oamenilor lor si exista posibilitatea ca unii dintre ei sa nu mai aiba cu cine defila in finala.

Ce alegeri vor face cei 3 chefi si cine vor fi cei 3 finalisti pe care ii vom vedea maine seara in finala Chefi la Cutite ramane de vazut de la orele 20:30 in semifinala Chefi la Cutite de la antena 1.
Care este gustul semifinalei la Chefi la Cutite, cine va simti bucuria castigarii sansei de a se duela in finala si cum se prezinta tabloul echipelor inaitea finalei din sezonul 2 vom vedea in editia 21 Chefi la Cutite, luni 14 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.Chefi la Cutite Luni 14 Noiembrie 2016

Тag: chefi la cutite editia 21, chefi la cutite 14 noiembrie 2016, semifinala chefi la cutite, sezonul 2, antena 1, eliminare, 14.11.2016, finalisti, luniComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: