09:34

Bravo ai Stil Sambata 5 Noiembrie 2016 Gala 11 Online

Povestile cu gangsteri si tinutele anilor '20 promit o seara de neuitat in Gala 11 a show-ului tv Bravo ai Stil, sambata 5 noiembrie 2016 incepand cu orele 22:00 la kanal d.
Atmosfera din Gatsby va pune stapanire pe pasarela de defilare la Bravo ai Stil, iar cele 5 concurente au pregatit tinute si povesti care vor taia rasuflarea juratilor.

Gala Bravo Ai Stil din 5.11.2016 aduce din nou amenintarea eliminarii insa si de aceasta data interventia publicului este decisiva, votul publicului fiind cel care poate schimba dramatic mersul competitiei. Asa ca a noua Gala eliminatorie Bravo ai Stil se anunta a fi una plina de provocari dar si de surprize.
Conflictele vor fi la ele acasa in Gala 11 Bravo Ai Stil din aceasta seara la kanal d, concurentele fiind atente la fiecare pas gresit al contracandidatelor lor la titlul de cea mai stilata femeie din Romania.

Invitatul speciala din Gala eliminatorie Bravo Ai Stil din 5.11.2016, invitat care se va alatura celor 4 membri ai juriului pentru a hotara soarta celor 5 concurente este nimeni altul decat indragitul artist George (ex Jorge).
Pe langa aparitia exploziva a invitatului special care va lasa masca audienta, tinuta Iuliei Albu, a lui Maurice Munteanu, tinuta lui Razvan Ciobanu sau a Ralucai Badulescu vor face din nou senzatie in aceasta seara la kanal d.
Tema serii va incerca din nou sa scoata la iveala din cele 5 concurente adevaratul lor stil, ceea ce le caracterizeaza cel mai bine. Cele 5 concurente vor trebui sa defileze in tinutele care le pot duce pe primele pozitii in preferintele juriului sau din contra le pot da afara din concurs.

Ce tinute au pregatit Silvia, Alina, Andreea, Cristina Mihaela si Ioana pentru aceasta seara la Bravo Ai Stil si cat de mult vor impresiona juriul vezi de la orele 22:00 la kanal d.
Nu rata o Gala exploziva si vezi care va fi urmatoarea eliminare la Bravo Ai Stil, sambata 5 noiembrie 2016 de la orele 22:00 la kanal d.Emisiunea Bravo Ai Stil 5 Noiembrie 2016 Gala 11

Тag: George, bravo ai stil 5 noiembrie 2016, gala 11, emisiuni online, iulia albu, show tv, gala bravo ai stil, eliminare, Kanal D, sambata 5.11.2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: